Vitusapotek Rørvik

Åpningstider

mandag-fredag: 09:00-17:00
lørdag: 10:00-14:00

Vårt apotek i Rørvik formidler faglig kunnskap

Vårt apotek på Rørvik formidler faglig kunnskap til deg på en trygg og god måte, enten ved å bidra til å lege sykdom, forebygge helseproblemer eller øke personlig velvære. .

Vårt apotek på Rørvik har dyktige medarbeidere og farmasøyter som ønsker å hjelpe deg med riktig bruk av dine medisiner. Vi holder til på Leiasenteret i sentrum av Rørvik, like ved hurtigrutekaien. Vår beliggenhet ved havet gjør at vi også tilbyr leveranse av skipsmedisin, noe vi er kjent for å klargjøre raskt og effektivt. I vårt apotek på Rørvik vil du finne et bredt utvalg av medisiner, kjente apotekvarer, hudpleieprodukter av høy kvalitet, vitaminer og kosttilskudd. Hos Vitusapotek Rørvik tilbyr vi innovative, kjente og prisvinnende hudpleieserier som Klairs, Meraki, Patchology og Ecooking. Velvære- og hudpleieproduktene er tilpasset alle hudtyper med nøye utvalgte ingredienser innenfor økologisk og vegansk kroppspleie, koreansk hudpleie og ansiktsmasker. I tillegg til gode råd og tips fra våre ansatte kan du som medlem i kundeklubben VI+Bonus få unike tilbud og bonuspoeng på det du handler hos Vitusapotek både i apotek og på nett.Besøk Vitusapotek Rørvik i åpningstiden eller bestill dine medisiner og apotekvarer i vår nettbutikk på vitusapotek.no. Vi setter også influensavaksine i apoteket vårt. Resepten på influensavaksine kan du bestille på nett, på evaksine.no. Deretter kan du hente ut vaksinen din og sette den direkte hos Vitusapotek Rørvik.
Ved bestilling av medisiner og andre apotekvarer for henting i vårt apotek på Rørvik, sender apoteket deg SMS når varene er klargjort for henting innen 1 time i apotekets åpningstid. Vårt kundeløfte - Vi vet - er vårt løfte til deg.

Bestill dine medisiner og apotekvarer for levering hjem eller hent i apotek.