Vitusapotek Glasshuset
 

Åpningstider

mandag-fredag: 09:00-18:00
lørdag: 10:00-15:00

Kontaktinformasjon

Telefon: 75535020

Fax:75535021

E-post: glasshuset@vitusapotek.no

Våre dyktige hudterapeuter gir ulike typer behandlinger, inkludert ansikts- og kroppsbehandlinger, fotmassasje, rygg- og nakkemassasje, hårfjerning og farging av vipper og bryn. Du får også gode råd om hvilke produkter og behandlinger som passer best for din hud.

Bestill time Våre behandlinger

Vårt apotek på Glasshuset formidler faglig kunnskap

Vårt apotek på Glasshuset formidler vår faglig kunnskap til deg på en trygg og god måte, enten ved å bidra til å lege sykdom, forebygge helseproblemer eller øke personlig velvære.

Vårt apotek på Glasshuset har dyktige medarbeidere og farmasøyter som ønsker å hjelpe deg med riktig bruk av dine medisiner. Besøk vårt apotek på Glasshuset i åpningstiden eller bestill dine medisiner og apotekvarer i vår nettbutikk på Vitusapotek.no. I vårt apotek på Glasshuset vil du finne et bredt utvalg av medisiner, kjente apotekvarer, hudpleieprodukter av høy kvalitet, vitaminer og kosttilskudd.
Ved bestilling av medisiner for henting i vårt apotek på Glasshuset, sender apoteket deg SMS når medisinene er klargjort for henting innen 1 time i apotekets åpningstid. Vårt kundeløfte - Vi vet - er vårt løfte til deg.

Bestill dine medisiner og apotekvarer for levering hjem eller hent i apotek.

  • Hudpleiesalong
  • Apotek som fører Dermalogica