Vitusapotek Hunstadsenteret

Åpningstider

mandag-fredag: 10:00-20:00
lørdag: 10:00-18:00

Vårt apotek på Hunstadsenteret formidler faglig kunnskap

Vårt apotek på Hunstadsenteret formidler faglig kunnskap til deg på en trygg og god måte, enten ved å bidra til å lege sykdom, forebygge helseproblemer eller øke personlig velvære.

Vårt apotek på Hunstadsenteret har dyktige medarbeidere og farmasøyter som ønsker å hjelpe deg med riktig bruk av dine medisiner. Vitusapotek Hunstadsenteret ligger i den nye bydelen i Bodø sammen med Jula og Jysk. Kjøpesenteret inneholder blant annet Vinmonopol, Rema1000, Europris, frisør, Peppes Pizza med mere. Vitusapotek Hunstadsenteret finner du i 1. etasje på Hunstadsenteret ved siden av Vinmonopolet. Vi tilbyr gratis parkering og har enkel framkommelighet med buss eller tog. Besøk vårt apotek i åpningstiden eller bestill dine medisiner og apotekvarer i vår nettbutikk på vitusapotek.no. I vårt apotek på Hunstadsenteret vil du finne et bredt utvalg av medisiner, kjente apotekvarer, vitaminer, kosttilskudd og hudpleieprodukter av høy kvalitet som blant annet Dermalogica og L`Occitane. Hos Vitusapotek Hunstadsenteret tilbyr vi også innovative, kjente og prisvinnende hudpleieserier som Klairs, Meraki, Patchology og Ecooking. Velvære- og hudpleieproduktene er tilpasset alle hudtyper med nøye utvalgte ingredienser innenfor økologisk og vegansk kroppspleie, koreansk hudpleie og ansiktsmasker. Vitusapotek Hunstadsenteret tilbyr også ulike pasienttjenester som Medisinstart og Inhalasjonsveiledning. I tillegg til gode råd og tips fra våre ansatte kan du som medlem i kundeklubben VI+Bonus få unike tilbud og bonuspoeng på det du handler hos Vitusapotek både i apotek og på nett.
Ved bestilling av medisiner og apotekvarer for henting i vårt apotek på Hunstadsenteret, sender apoteket deg SMS når varene er klargjort for henting innen 1 time i apotekets åpningstid.

Vårt kundeløfte - Vi vet - er vårt løfte til deg.

Bestill dine medisiner og apotekvarer for levering hjem eller hent i apotek.