Vitusapotek Biri

Åpningstider

mandag-fredag: 09:00-17:00
lørdag: 10:00-14:00

Kontaktinformasjon

Telefon: 61021060

Fax: 61021061

E-post: biri@vitusapotek.no

Vårt apotek i Biri formidler faglig kunnskap

Vårt apotek på Biri formidler faglig kunnskap til deg på en trygg og god måte, enten ved å bidra til å lege sykdom, forebygge helseproblemer eller øke personlig velvære.

Vårt apotek på Biri har dyktige medarbeidere og farmasøyter som ønsker å hjelpe deg med riktig bruk av dine medisiner. Vitusapotek Biri er samlokalisert med Coop i Birivegen, med gratis parkering og lett adkomst for rullestolbrukere. I vårt apotek på Biri finner du et bredt utvalg av medisiner, kjente apotekvarer, hudpleieprodukter av høy kvalitet, vitaminer og kosttilskudd. I tillegg har vi veiledning av hudpleie med fuktmåling. Vi har også et godt utvalg i veterinærmedisin. Besøk Vitusapotek Biri i åpningstiden, eller bestill dine medisiner og apotekvarer i vår nettbutikk på vitusapotek.no. Vi tilbyr utkjøring av inkontinensmateriell til privatkunder hver torsdag, og har daglig levering av medisinpakker til kommisjonær og medisinutsalg i Snertingdal. Vitusapotek Biri tilbyr også ulike pasienttjenester som Medisinstart og Inhalasjonsveiledning, samt influensavaksinasjon. I influensasesongen kan du komme innom for å få satt influensavaksine hvis du måtte ønske det. Resepten på influensavaksine kan du bestille på nett, på evaksine.no. Deretter kan du hente ut vaksinen din og sette den direkte hos Vitusapotek Biri.
Ved bestilling av medisiner og andre apotekvarer for henting i vårt apotek på Biri, sender apoteket deg SMS når varene er klargjort for henting innen 1 time i apotekets åpningstid.

Vårt kundeløfte - Vi vet - er vårt løfte til deg.

Bestill dine medisiner og apotekvarer for levering hjem eller hent i apotek.