Vitusapotek Fagernes

Åpningstider

mandag-torsdag: 09:00-18:00
fredag: 09:00-20:00
lørdag: 09:00-16:00

Vårt apotek i Fagernes formidler faglig kunnskap

Vårt apotek på Fagernes kjøpesenter formidler faglig kunnskap til deg på en trygg og god måte, enten ved å bidra til å lege sykdom, forebygge helseproblemer eller øke personlig velvære.

Vårt apotek på Fagernes har dyktige medarbeidere og farmasøyter som ønsker å hjelpe deg med riktig bruk av dine medisiner. Vitusapotek Fagernes holder til i 1. etasje på Fagernes kjøpesenter, og har gode parkeringsmuligheter. Besøk Vitusapotek Fagernes i åpningstiden eller bestill dine medisiner og apotekvarer i vår nettbutikk på vitusapotek.no. I vårt apotek på Fagernes vil du finne et bredt utvalg av medisiner, kjente apotekvarer, hudpleieprodukter av høy kvalitet, vitaminer og kosttilskudd. Hos Vitusapotek Fagernes tilbyr vi innovative, kjente og prisvinnende hudpleieserier som Klairs, Meraki, Patchology og Ecooking. Velvære- og hudpleieproduktene er tilpasset alle hudtyper med nøye utvalgte ingredienser innenfor økologisk og vegansk kroppspleie, koreansk hudpleie og ansiktsmasker. I tillegg til gode råd og tips fra våre ansatte kan du som medlem i kundeklubben VI+Bonus få unike tilbud og bonuspoeng på det du handler hos Vitusapotek både i apotek og på nett.Vitusapotek Fagernes tilbyr også ulike pasienttjenester som Medisinstart og Inhalasjonsveiledning.
Ved bestilling av medisiner og andre apotekvarer i vårt apotek på Fagernes, sender apoteket deg SMS når varene er klargjort for henting innen 1 time i apotekets åpningstid. Vårt kundeløfte - Vi vet - er vårt løfte til deg.

Bestill dine medisiner og apotekvarer for levering hjem eller hent i apotek.