Vitusapotek Valdres

Åpningstider

mandag-fredag: 09:00-17:00
lørdag: 09:00-14:00

Vårt apotek i Fagernes formidler faglig kunnskap

Vårt apotek i Valdres formidler faglig kunnskap til deg på en trygg og god måte, enten ved å bidra til å lege sykdom, forebygge helseproblemer eller øke personlig velvære.
Vårt apotek i Valdres har dyktige medarbeidere og farmasøyter som ønsker å hjelpe deg med riktig bruk av dine medisiner. Vitusapotek Valdres ligger midt i Fagernes sentrum, i samme bygning som Vinmonopolet og Coop Extra. Vi tilbyr gratis parkering og enkel framkommelighet med buss. Apoteket ligger på bakkeplan og har store, lyse lokaler med god plass for rullestolbrukere og barnevogn. I vårt apotek i Valdres vil du finne et bredt utvalg av medisiner, kjente apotekvarer, hudpleieprodukter, vitaminer og kosttilskudd. Apoteket fører et bredt sortiment av hudpleieprodukter av høy kvalitet, blant annet fra Dermalogica. Vi er et forsendelsesapotek med utsendelse av medisiner til medisinutsalg i hele Valdres på hverdager, for Beitostølen, Vaset, Filefjell og Aurdal. Vitusapotek Valdres tilbyr også ulike pasienttjenester som Medisinstart og Inhalasjonsveiledning. Besøk vårt apotek i Valdres i åpningstiden eller bestill dine medisiner og apotekvarer i vår nettbutikk på vitusapotek.no.
Ved bestilling av medisiner og andre apotekvarer for henting i vårt apotek i Valdres, sender apoteket deg SMS når varene er klargjort for henting innen 1 time i apotekets åpningstid.

Vårt kundeløfte - Vi vet - er vårt løfte til deg.

Bestill dine medisiner og apotekvarer for levering hjem eller hent i apotek.