Vitusapotek Sandgården - Gjøvik

Åpningstider

mandag-fredag: 08:00-17:00
lørdag: 10:00-15:00

Vårt apotek på Sandgården på Gjøvik formidler faglig kunnskap

Vårt apotek Sandgården på Gjøvik formidler faglig kunnskap til deg på en trygg og god måte, enten ved å bidra til å lege sykdom, forebygge helseproblemer eller øke personlig velvære.
Vårt apotek Sandgården på Gjøvik har dyktige medarbeidere og farmasøyter som ønsker å hjelpe deg med riktig bruk av dine medisiner. Vitusapotek Sandgården på Gjøvik ligger rett ved XXL og Elkjøp på Kirkeby, og åpner hverdager kl. 08.00. I vårt apotek på Gjøvik vil du finne et bredt utvalg av medisiner, kjente apotekvarer, hudpleieprodukter av høy kvalitet, vitaminer og kosttilskudd. Vi utfører gratis hudanalyse og gir gode råd ut i fra den enkeltes behov. Hos Vitusapotek Sandgården på Gjøvik finner du også et stort utvalg av brystproteser, delproteser, BH og badetøy til de som er brystoperert, i tillegg til kompresjonstøy og hodeplagg. Våre ansatt har faglig kompetanse og tilbyr individuell tilpasning og diskresjon. Vitusapotek Sandgården på Gjøvik tilbyr også ulike pasienttjenester som Medisinstart og Inhalasjonsveiledning, samt influensavaksinasjon. Resepten på influensavaksine kan du bestille på nett, på evaksine.no. Deretter kan du hente ut vaksinen din og sette den direkte hos Vitusapotek Sandgården på Gjøvik. Besøk vårt apotek Sandgården på Gjøvik i åpningstiden eller bestill dine medisiner og apotekvarer i vår nettbutikk på vitusapotek.no.
Ved bestilling av medisiner og andre apotekvarer for henting i vårt apotek på Gjøvik, sender apoteket deg SMS når varene er klargjort for henting innen 1 time i apotekets åpningstid.

Vårt kundeløfte - Vi vet - er vårt løfte til deg.

Bestill dine medisiner og apotekvarer for levering hjem eller hent i apotek.

  • Apotek som fører Dermalogica