Vitusapotek Sørbyen

Åpningstider

mandag-fredag: 09:00-18:00
lørdag: 10:00-15:00

Vårt apotek i Sørbyen formidler faglig kunnskap

Vårt apotek i Sørbyen formidler faglig kunnskap til deg på en trygg og god måte, enten ved å bidra til å lege sykdom, forebygge helseproblemer eller øke personlig velvære.

Vårt apotek i Sørbyen har dyktige medarbeidere og farmasøyter som ønsker å hjelpe deg med riktig bruk av dine medisiner. Vitusapotek Sørbyen er lokalisert i Valdresveien, rett ved Byggmakker Skattum og Sørbyen Legegruppe, lett tilgjengelig med bybussen. I vårt apotek i Sørbyen vil du finne et bredt utvalg av medisiner, kjente apotekvarer, hudpleieprodukter av høy kvalitet, vitaminer og kosttilskudd. Besøk Vitusapotek Sørbyen i åpningstiden eller bestill dine medisiner og apotekvarer i vår nettbutikk på vitusapotek.no. Vi setter også influensavaksine i apoteket vårt. Resepten på influensavaksine kan du bestille på nett, på evaksine.no. Deretter kan du hente ut vaksinen din og sette den direkte hos Vitusapotek Sørbyen.
Ved bestilling av medisiner og andre apotekvarer for henting i vårt apotek i Sørbyen, sender apoteket deg SMS når varene er klargjort for henting innen 1 time i apotekets åpningstid. Vårt kundeløfte - Vi vet - er vårt løfte til deg.

Bestill dine medisiner og apotekvarer for levering hjem eller hent i apotek.