Vitusapotek Søre Ål

Åpningstider

mandag-fredag: 10:00-18:00
lørdag: 10:00-15:00

Vårt apotek Søre Ål formidler faglig kunnskap

Vårt apotek Søre Ål formidler faglig kunnskap til deg på en trygg og god måte, enten ved å bidra til å lege sykdom, forebygge helseproblemer eller øke personlig velvære.

Vårt apotek på Søre Ål har dyktige medarbeidere og farmasøyter som ønsker å hjelpe deg med riktig bruk av dine medisiner. Vitusapotek Søre Ål er lokalisert sør for Lillehammer sentrum og er nærmeste apotek tilknyttet bebyggelse på Lismarka, Mesnali og Brøttum. Apoteket på Søre Ål har gode parkeringsmuligheter og ligger mellom Kiwi og Rema1000. I vårt apotek på Søre Ål vil du finne et bredt utvalg av medisiner, kjente apotekvarer, hudpleieprodukter av høy kvalitet, vitaminer og kosttilskudd. Besøk vårt apotek på Søre Ål i åpningstiden eller bestill dine medisiner og apotekvarer i vår nettbutikk på Vitusapotek.no. Vi setter også influensavaksine i apoteket vårt. Resepten på influensavaksine kan du bestille på nett, på evaksine.no. Deretter kan du hente ut vaksinen din og sette den direkte hos oss hos Vitusapotek Søre Ål.
Ved bestilling av medisiner og andre apotekvarer for henting i vårt apotek på Søre Ål, sender apoteket deg SMS når varene er klargjort for henting innen 1 time i apotekets åpningstid.
Vårt kundeløfte - Vi vet - er vårt løfte til deg.

Bestill dine medisiner og apotekvarer for levering hjem eller hent i apotek.