Vitusapotek Raufoss

Åpningstider

mandag-fredag: 09:00-17:00
lørdag: 09:00-14:00

Vårt apotek i Raufoss formidler faglig kunnskap

Vårt apotek på Raufoss formidler faglig kunnskap til deg på en trygg og god måte, enten ved å bidra til å lege sykdom, forebygge helseproblemer eller øke personlig velvære.

Vårt apotek på Raufoss har dyktige medarbeidere og farmasøyter som ønsker å hjelpe deg med riktig bruk av dine medisiner. Vitusapotek Raufoss har stor gratis parkeringsplass rett utenfor senteret, med enkel adgang for rullestolbrukere og barnevogner. Apoteket ligger rett ved Raufoss skysstasjon. I vårt apotek på Raufoss finner du et bredt utvalg av medisiner, kjente apotekvarer, hudpleieprodukter av høy kvalitet, vitaminer og kosttilskudd. Besøk Vitusapotek Lauvåsen i åpningstiden, eller bestill dine medisiner og apotekvarer i vår nettbutikk på vitusapotek.no. Ved behov tilbyr vi hjemkjøring av inkontinensutstyr og næringsdrikk. Vitusapotek Raufoss tilbyr også ulike pasienttjenester som Medisinstart og Inhalasjonsveiledning, samt influensavaksinasjon. I influensasesongen kan du komme innom for å få satt influensavaksine hvis du måtte ønske det. Resepten på influensavaksine kan du bestille på nett, på evaksine.no. Deretter kan du hente ut vaksinen din og sette den direkte hos Vitusapotek Raufoss.
Ved bestilling av medisiner og andre apotekvarer for henting i vårt apotek på Raufoss, sender apoteket deg SMS når varene er klargjort for henting innen 1 time i apotekets åpningstid. Vårt kundeløfte - Vi vet - er vårt løfte til deg.

Bestill dine medisiner og apotekvarer for levering hjem eller hent i apotek.