Vitusapotek Ringebu

Åpningstider

mandag-fredag: 09:00-17:00
lørdag: 09:00-15:00

Vårt apotek i Ringebu formidler faglig kunnskap

Vårt apotek på Ringebu formidler faglig kunnskap til deg på en trygg og god måte, enten ved å bidra til å lege sykdom, forebygge helseproblemer eller øke personlig velvære.

Vårt apotek på Ringebu har dyktige medarbeidere og farmasøyter som ønsker å hjelpe deg med riktig bruk av dine medisiner. Vitusapotek Ringebu ligger sentralt i den koselige landsbyen Ringebu og feirer sitt 95 års jubileum i 2018. I vårt apotek på Ringebu finner du et bredt utvalg av medisiner, kjente apotekvarer, hudpleieprodukter av høy kvalitet, vitaminer og kosttilskudd. Besøk Vitusapotek Ringebu i åpningstiden, eller bestill dine medisiner og apotekvarer i vår nettbutikk på vitusapotek.no. For noe av utvalget, tilbyr vi hjemlevering til våre kunder – spør oss i apoteket dersom du ønsker å benytte deg av dette. Vitusapotek Ringebu tilbyr også ulike pasienttjenester som Medisinstart og Inhalasjonsveiledning, samt influensavaksinasjon. I influensasesongen kan du komme innom for å få satt influensavaksine hvis du måtte ønske det. Resepten på influensavaksine kan du bestille på nett, på evaksine.no. Deretter kan du hente ut vaksinen din og sette den direkte hos Vitusapotek Ringebu.
Ved bestilling av medisiner og andre apotekvarer for henting i vårt apotek på Ringebu, sender apoteket deg SMS når varene er klargjort for henting innen 1 time i apotekets åpningstid. Vårt kundeløfte - Vi vet - er vårt løfte til deg.

Bestill dine medisiner og apotekvarer for levering hjem eller hent i apotek.