Vitusapotek Vinstra

Åpningstider

mandag-fredag: 09:00-18:00
lørdag: 09:00-16:00

Vårt apotek i Vinstra formidler faglig kunnskap

Vårt apotek på Vinstra formidler faglig kunnskap til deg på en trygg og god måte, enten ved å bidra til å lege sykdom, forebygge helseproblemer eller øke personlig velvære.

Vårt apotek på Vinstra har dyktige medarbeidere og farmasøyter som ønsker å hjelpe deg med riktig bruk av dine medisiner. Vitusapotek Vinstra finner du på Sødorptunet, sammen med Vinmonopolet, Mega, Posten, Felleskjøpet, fine klesbutikker og en rekke andre butikker. I vårt apotek på Vinstra vil du finne et bredt utvalg av medisiner, kjente apotekvarer, hudpleieprodukter av høy kvalitet, vitaminer og kosttilskudd. Vi har blant annet hudpleieprodukter fra kjente merkevarer som Dermalogica, REN og L’Occitane. Hos Vitusapotek Vinstra tilbyr vi innovative, kjente og prisvinnende hudpleieserier som Klairs, Meraki, Patchology og Ecooking. Velvære- og hudpleieproduktene er tilpasset alle hudtyper med nøye utvalgte ingredienser innenfor økologisk og vegansk kroppspleie, koreansk hudpleie og ansiktsmasker. For god veiledning av hudprodukter tilbyr vi gratis hudanalyse og fuktmåling. Vitusapotek Vinstra har erfarne farmasøyter innenfor stomi, ernæring, inkontinens og brystproteser, og vi tilbyr gratis hjemkjøring. Besøk Vitusapotek Vinstra i åpningstiden eller bestill dine medisiner og apotekvarer i vår nettbutikk på vitusapotek.no. Vitusapotek Vinstra tilbyr også ulike pasienttjenester som Medisinstart og Inhalasjonsveiledning, samt influensavaksinasjon. I influensasesongen kan du komme innom for å få satt influensavaksine hvis du måtte ønske det. Resepten på influensavaksine kan du bestille på nett, på evaksine.no. Deretter kan du hente ut vaksinen din og sette den direkte hos Vitusapotek Vinstra.
Ved bestilling av medisiner og andre apotekvarer for henting i vårt apotek på Vinstra, sender apoteket deg SMS når varene er klargjort for henting innen 1 time i apotekets åpningstid. Vårt kundeløfte - Vi vet - er vårt løfte til deg.

Bestill dine medisiner og apotekvarer for levering hjem eller hent i apotek.