Vitusapotek Arkaden

Åpningstider

mandag-fredag: 09:00-20:00
lørdag: 10:00-18:00

Vårt apotek i Arkaden kjøpesenter i Oslo formidler faglig kunnskap

Vårt apotek i Arkaden formidler faglig kunnskap til deg på en trygg og god måte, enten ved å bidra til å lege sykdom, forebygge helseproblemer eller øke personlig velvære.
Vårt apotek i Arkaden har dyktige medarbeidere og farmasøyter som ønsker å hjelpe deg med riktig bruk av dine medisiner. Vitusapotek Arkaden holder til i Arkaden kjøpesenter i Oslo, lett tilgjengelig i 1. etasje på senteret. Apoteket har to innganger, en egen inngang og en fra senteret. I vårt apotek i Arkaden vil du finne et bredt utvalg av medisiner, kjente apotekvarer, hudpleieprodukter av høy kvalitet, vitaminer og kosttilskudd. Besøk vårt apotek i Arkaden i åpningstiden eller bestill dine medisiner og apotekvarer i vår nettbutikk på vitusapotek.no. I tillegg til gode råd og tips fra våre ansatte kan du som medlem i kundeklubben VI+Bonus få unike tilbud og bonuspoeng på det du handler hos Vitusapotek både i apotek og på nett.
Ved bestilling av medisiner og andre apotekvarer i vårt apotek på Arkaden, sender apoteket deg SMS når varene er klargjort for henting innen 1 time i apotekets åpningstid.

Vårt kundeløfte - Vi vet - er vårt løfte til deg.

Bestill dine medisiner og apotekvarer for levering hjem eller hent i apotek.