Vitusapotek Bjølsen

Åpningstider

mandag-fredag: 09:00-18:00
lørdag: 10:00-16:00

Kontaktinformasjon

Telefon: 23681190

Fax: 23681191

E-post: bjolsen@vitusapotek.no

Vårt apotek på Bjølsen formidler faglig kunnskap

Vårt apotek på Bjølsen formidler faglig kunnskap til deg på en trygg og god måte, enten ved å bidra til å lege sykdom, forebygge helseproblemer eller øke personlig velvære.
Vårt apotek på Bjølsen har dyktige medarbeidere og farmasøyter som ønsker å hjelpe deg med riktig bruk av dine medisiner. Vitusapotek Bjølsen har beliggenhet i Bjølsenhallen ved Meny, Nille, Mester Grønn og Bami frisør. Gratis parkering i kjelleren (1 time gratis) og lett tilgjengelig med heis og rullebånd for de med barnevogn og rullestol. Kort vei fra bussholdeplassen til buss nummer 54 og 37. I vårt apotek på Bjølsen vil du finne et bredt utvalg av medisiner, kjente apotekvarer, hudpleieprodukter av høy kvalitet, vitaminer og kosttilskudd. Vitusapotek Bjølsen tilbyr også ulike pasienttjenester som Medisinstart og Inhalasjonsveiledning, samt influensavaksinasjon. Resepten på influensavaksine kan du bestille på nett, på evaksine.no. Deretter kan du hente ut vaksinen din og sette den direkte hos Vitusapotek Bjølsen. Besøk vårt apotek på Bjølsen i åpningstiden eller bestill dine medisiner og apotekvarer i vår nettbutikk på vitusapotek.no.
Ved bestilling av medisiner og andre apotekvarer i vårt apotek i Bjølsen, sender apoteket deg SMS når varene er klargjort for henting innen 1 time i apotekets åpningstid.

Vårt kundeløfte - Vi vet - er vårt løfte til deg.

Bestill dine medisiner og apotekvarer for levering hjem eller hent i apotek.