Vitusapotek Bogstadveien St. Georg

Åpningstider

mandag-fredag: 09:00-18:00
lørdag: 10:00-16:00

Vårt apotek i Bogstadveien formidler faglig kunnskap

Vårt apotek i Bogstadveien i Oslo formidler faglig kunnskap til deg på en trygg og god måte, enten ved å bidra til å lege sykdom, forebygge helseproblemer eller øke personlig velvære.

Vårt apotek i Bogstadveien har dyktige medarbeidere og farmasøyter som ønsker å hjelpe deg med riktig bruk av dine medisiner. Vitusapotek Bogstadveien – St. Georg ligger sentralt i Bogstadveien, en av Oslos kjente handlegater, med lett tilgang både via t-bane og trikk. Besøk vårt apotek i åpningstiden eller bestill dine medisiner og apotekvarer i vår nettbutikk på vitusapotek.no. I vårt apotek i Bogstadveien vil du finne et bredt utvalg av medisiner, kjente apotekvarer, hudpleieprodukter av høy kvalitet, vitaminer og kosttilskudd. Hos Vitusapotek Bogstadveien – St. Georg tilbyr vi innovative, kjente og prisvinnende hudpleieserier som Klairs, Meraki, Patchology og Ecooking. Velvære- og hudpleieproduktene er tilpasset alle hudtyper med nøye utvalgte ingredienser innenfor økologisk og vegansk kroppspleie, koreansk hudpleie og ansiktsmasker. Apoteket har erfarne og dyktige medarbeidere med utvidet hudpleiekompetanse som kan utføre fuktmåling og hudanalyse for å finne optimale produkter for din hud. I vårt store og fine lokale har vi et bredt utvalg av Dermalogica. Vitusapotek Bostadveien – St. Georg tilbyr også ulike pasienttjenester som Medisinstart og Inhalasjonsveiledning, samt influensavaksinasjon. I influensasesongen kan du komme innom for å få satt influensavaksine hvis du måtte ønske det. Resepten på influensavaksine kan du bestille på nett, på evaksine.no. Deretter kan du hente ut vaksinen din og sette den direkte hos Vitusapotek Bogstadveien – St. Georg.
Ved bestilling av medisiner og andre apotekvarer for henting i vårt apotek i Bogstadveien, sender apoteket deg SMS når varene er klargjort for henting innen 1 time i apotekets åpningstid. For enkelt varegrupper tilbyr vi gratis hjemlevering, ta kontakt for nærmere avtale.

Vårt kundeløfte - Vi vet - er vårt løfte til deg.

Bestill dine medisiner og apotekvarer for levering hjem eller hent i apotek.