Vitusapotek M44 - Bryne

Åpningstider

mandag-fredag: 10:00-20:00
lørdag: 10:00-18:00

Vårt apotek på Bryne formidler faglig kunnskap

Vårt apotek på M44-Bryne formidler faglig kunnskap til deg på en trygg og god måte, enten ved å bidra til å lege sykdom, forebygge helseproblemer eller øke personlig velvære.

Vårt apotek på M44-Bryne har dyktige medarbeidere og farmasøyter som ønsker å hjelpe deg med riktig bruk av dine medisiner. Vitusapotek M44-Bryne holder til på kjøpesenteret M44 på Bryne. Senteret har gratis parkering og apoteket ligger lett tilgjengelig i 1. etasje, ved kassene til Coop Obs. I vårt apotek på M44-Bryne vil du finne et bredt utvalg av medisiner, kjente apotekvarer, hudpleieprodukter av høy kvalitet, vitaminer og kosttilskudd. Hos oss finner du også eksklusive merker som Dermalogica, L`Occitane, Eucerin og CeraVe. Vi setter i tillegg influensavaksine i apoteket vårt. Resepten på influensavaksine kan du bestille på nett, på evaksine.no.
Ved bestilling av medisiner og apotekvarer for henting i vårt apotek på Bryne, sender apoteket deg SMS når varene er klargjort for henting innen 1 time i apotekets åpningstid. Vårt kundeløfte - Vi vet - er vårt løfte til deg.

Bestill dine medisiner og apotekvarer for levering hjem eller hent i apotek.

  • Apotek som fører Dermalogica