Vitusapotek M44 - Bryne

Åpningstider

mandag-fredag: 10:00-20:00
lørdag: 10:00-18:00

Vårt apotek på Bryne formidler faglig kunnskap

Vårt apotek på M44 Bryne formidler faglig kunnskap til deg på en trygg og god måte, enten ved å bidra til å lege sykdom, forebygge helseproblemer eller øke personlig velvære.

Vårt apotek på M44 Bryne har dyktige medarbeidere og farmasøyter som ønsker å hjelpe deg med riktig bruk av dine medisiner. Vitusapotek M44 Bryne holder til på kjøpesenteret M44 på Bryne. Senteret har gratis parkering og apoteket ligger lett tilgjengelig i 1. etasje, ved kassene til Coop Obs. I vårt apotek på M44 Bryne vil du finne et bredt utvalg av medisiner, kjente apotekvarer, hudpleieprodukter av høy kvalitet, vitaminer og kosttilskudd. Hos oss finner du også eksklusive merker som Dermalogica, L`Occitane, Eucerin og CeraVe. Vi setter også influensavaksine i apoteket vårt. Resepten på influensavaksine kan du bestille på nett, på evaksine.no.
Ved bestilling av medisiner for henting i vårt apotek på Bryne, sender apoteket deg SMS når medisinene er klargjort for henting innen 1 time i apotekets åpningstid. Vårt kundeløfte - Vi vet - er vårt løfte til deg.

Bestill dine medisiner og apotekvarer for levering hjem eller hent i apotek.

  • Apotek som fører Dermalogica