Vitusapotek Carl Berner

Åpningstider

mandag-fredag: 09:00-19:00
lørdag: 10:00-16:00

Vårt apotek på Carl Berner i Oslo formidler faglig kunnskap

Vårt apotek på Carl Berner i Oslo formidler faglig kunnskap til deg på en trygg og god måte, enten ved å bidra til å lege sykdom, forebygge helseproblemer eller øke personlig velvære.
Vårt apotek på Carl Berner i Oslo har dyktige medarbeidere og farmasøyter som ønsker å hjelpe deg med riktig bruk av dine medisiner. Alle ansatte er flerspråklige med godt humør og høy kompetanse. Apoteket ligger sentralt ved Carl Berners plass i trivelige lokaler og har gode kollektive transportforbindelser. Besøk vårt apotek på Carl Berner i Oslo i åpningstiden eller bestill dine medisiner og apotekvarer i vår nettbutikk på vitusapotek.no. I vårt apotek på Carl Berner i Oslo vil du finne et bredt utvalg av medisiner, kjente apotekvarer, hudpleieprodukter av høy kvalitet, vitaminer og kosttilskudd. Ved behov er det mulighet for hjemkjøring av bleier og næringsdrikker. Vi setter også influensavaksine i apoteket vårt. Resepten på influensavaksine kan du bestille på nett, på evaksine.no. Deretter kan du hente ut vaksinen din og sette den direkte hos Vitusapotek Carl Berner.
Ved bestilling av medisiner og apotekvarer for henting i vårt apotek på Carl Berner i Oslo, sender apoteket deg SMS når varene er klargjort for henting innen 1 time i apotekets åpningstid.

Vårt kundeløfte - Vi vet - er vårt løfte til deg.

Bestill dine medisiner og apotekvarer for levering hjem eller hent i apotek.