Vitusapotek Jernbanetorget

Åpningstider

mandag-søndag: 00:00-00:00

Vårt apotek på Jernbanetorget formidler faglig kunnskap

Vårt apotek på Jernbanetorget i Oslo formidler faglig kunnskap til deg på en trygg og god måte, enten ved å bidra til å lege sykdom, forebygge helseproblemer eller øke personlig velvære.

På Vitusapotek Jernbanetorget er vi spesielt opptatt av riktig legemiddelbruk, samt å gi gode veiledning og gode råd til hver eneste kunde. Vårt apotek på Jernbanetorget har dyktige medarbeidere og farmasøyter som ønsker å hjelpe deg med riktig bruk av dine medisiner. Apoteket har meget dyktige apotekteknikere med utvidet hudpleiekompetanse, samt en sykepleier. Vi tilbyr også et bredt utvalg hudpleieprodukter fra Dermalogica. Vitusapotek Jernbanetorget har døgnåpent og du kan besøke oss hver dag hele året. Du kan også bestill dine medisiner og apotekvarer i vår nettbutikk på vitusapotek.no. I vårt apotek på Jernbanetorget vil du finne et bredt utvalg av medisiner, kjente apotekvarer, hudpleieprodukter av høy kvalitet, vitaminer og kosttilskudd. Hos Vitusapotek Jernbanetorget tilbyr vi innovative, kjente og prisvinnende hudpleieserier som Klairs, Meraki, Patchology og Ecooking. Velvære- og hudpleieproduktene er tilpasset alle hudtyper med nøye utvalgte ingredienser innenfor økologisk og vegansk kroppspleie, koreansk hudpleie og ansiktsmasker. Apoteket ligger på Jernbanetorget med lett tilgang via buss- og trikkeholdeplasser på andre siden av Oslo S. Om natten har vi inngang ut mot Europarådets plass. Vitusapotek Jernbanetorget tilbyr også ulike pasienttjenester som Medisinstart og Inhalasjonsveiledning, samt influensavaksine. I influensasesongen kan du komme innom for å få satt influensavaksine hvis du måtte ønske det. Resepten på influensavaksine kan du bestille på nett, på evaksine.no. Deretter kan du hente ut vaksinen din og sette den direkte hos Vitusapotek Jernbanetorget.
Ved bestilling av medisiner og andre apotekvarer for henting i vårt apotek på Jernbanetorget, sender apoteket deg SMS når medisinene er klargjort for henting innen 1 time i apotekets åpningstid.

Vårt kundeløfte - Vi vet - er vårt løfte til deg.

Bestill dine medisiner og apotekvarer for levering hjem eller hent i apotek.