Vitusapotek Jernbanetorget

Åpningstider

mandag-søndag: 00:00-00:00

Vårt apotek på Jernbanetorget formidler faglig kunnskap

Vårt apotek på Jernbanetorget i Oslo formidler faglig kunnskap til deg på en trygg og god måte, enten ved å bidra til å lege sykdom, forebygge helseproblemer eller øke personlig velvære.
På Vitusapotek Jernbanetorget er vi spesielt opptatt av riktig legemiddelbruk, samt å gi gode veiledning og gode råd til hver eneste kunde. Vårt apotek på Jernbanetorget har dyktige medarbeidere og farmasøyter som ønsker å hjelpe deg med riktig bruk av dine medisiner. Apoteket har meget dyktige apotekteknikere med utvidet hudpleiekompetanse, samt en sykepleier. Vitusapotek Jernbanetorget har døgnåpent og du kan besøke oss hver dag hele året. Du kan også bestill dine medisiner og apotekvarer i vår nettbutikk på Vitusapotek.no. I vårt apotek på Jernbanetorget vil du finne et bredt utvalg av medisiner, kjente apotekvarer, hudpleieprodukter av høy kvalitet, vitaminer og kosttilskudd. Apoteket ligger på Jernbanetorget med lett tilgang via buss- og trikkeholdeplasser på andre siden av Oslo S. Om natten har vi inngang ut mot Europarådets plass.
Ved bestilling av medisiner og andre apotekvarer for henting i vårt apotek på Jernbanetorget, sender apoteket deg SMS når medisinene er klargjort for henting innen 1 time i apotekets åpningstid.

Vårt kundeløfte - Vi vet - er vårt løfte til deg.

Bestill dine medisiner og apotekvarer for levering hjem eller hent i apotek.

  • Døgnåpent apotek
  • Søndagsåpent apotek
  • Apotek som fører Dermalogica