Vitusapotek Majorstuen
 

Åpningstider

mandag-fredag: 08:00-19:00
lørdag: 10:00-16:00
19-05-2018: 10:00-14:00

Vårt apotek i Kirkeveien på Majorstuen formidler faglig kunnskap

Vårt apotek i Kirkeveien på Majorstuen formidler faglig kunnskap til deg på en trygg og god måte, enten ved å bidra til å lege sykdom, forebygge helseproblemer eller øke personlig velvære.
Vårt apotek på Majorstuen har dyktige medarbeidere og farmasøyter som ønsker å hjelpe deg med riktig bruk av dine medisiner. Vitusapotek Majorstuen i Kirkeveien er lokalisert i Majorstuhuset, lett tilgjengelig for alle med både t-bane, buss og trikk. I vårt apotek i Kirkeveien på Majorstuen vil du finne et bredt utvalg av medisiner, kjente apotekvarer, hudpleieprodukter av høy kvalitet, vitaminer og kosttilskudd. Vi har også egen hudpleiesalong med dyktige hudpleiere hvor vi tilbyr variert hudpleiebehandling for ditt behov. Våre dyktige hudterapeuter gir ulike typer behandlinger, inkludert ansiktsbehandling, rygg- og nakkemassasje, hårfjerning og farging av vipper og bryn. Du får også gode råd om hvilke produkter og behandlinger som passer best for din hud. Bestill hudpleie her. Besøk Vitusapotek Majorstuen i åpningstiden eller bestill dine medisiner og apotekvarer i vår nettbutikk på vitusapotek.no. Vi setter også influensavaksine i apoteket vårt. Resepten på influensavaksine kan du bestille på nett, på evaksine.no. Deretter kan du hente ut vaksinen din og sette den direkte hos Vitusapotek Majorstuen.
Ved bestilling av medisiner og andre apotekvarer for henting i vårt apotek i Kirkeveien på Majorstuen, sender apoteket deg SMS når medisinene er klargjort for henting innen 1 time i apotekets åpningstid.

Vårt kundeløfte - Vi vet - er vårt løfte til deg.

Bestill dine medisiner og apotekvarer for levering hjem eller hent i apotek.

  • Hudpleiesalong
  • Apotek som fører Dermalogica