Vitusapotek Mortensrud

Åpningstider

mandag-fredag: 09:00-20:00
lørdag: 10:00-19:00

Vårt apotek på Mortensrud formidler faglig kunnskap

Vårt apotek på Mortensrud formidler faglig kunnskap til deg på en trygg og god måte, enten ved å bidra til å lege sykdom, forebygge helseproblemer eller øke personlig velvære.

Vårt apotek på Mortensrud har dyktige medarbeidere og farmasøyter som ønsker å hjelpe deg med riktig bruk av dine medisiner. Vitusapotek Mortensrud holder til på Senter Syd Mortensrud, rett ved Mortensrud t-bane stasjon. Lett tilgjengelig i nærheten av lege og tannlege. Vi åpner før senterets åpningstider og vårt personale er flerspråklig. I vårt apotek på Mortensrud vil du finne et bredt utvalg av medisiner, kjente apotekvarer, hudpleieprodukter av høy kvalitet, vitaminer og kosttilskudd. Besøk Vitusapotek Mortensrud i åpningstiden eller bestill dine medisiner og apotekvarer i vår nettbutikk på vitusapotek.no. Vi setter også influensavaksine i apoteket vårt. Resepten på influensavaksine kan du bestille på nett, på evaksine.no. Deretter kan du hente ut vaksinen din og sette den direkte hos oss Vitusapotek Mortensrud.
Ved bestilling av medisiner og andre apotekvarer for henting i vårt apotek på Mortensrud, sender apoteket deg SMS når varene er klargjort for henting innen 1 time i apotekets åpningstid. Vårt kundeløfte - Vi vet - er vårt løfte til deg.

Bestill dine medisiner og apotekvarer for levering hjem eller hent i apotek.