Vitusapotek Stortingsgata

Åpningstider

mandag-fredag: 09:00-19:00
lørdag: 11:00-17:00

Vårt apotek i Stortingsgata formidler faglig kunnskap

Vårt apotek i Stortingsgata i Oslo formidler faglig kunnskap til deg på en trygg og god måte, enten ved å bidra til å lege sykdom, forebygge helseproblemer eller øke personlig velvære.

Apoteket ligger sentralt i Oslo sentrum rett ved Nasjonalteateret og Teatercafèen, og lett tilgjengelig for alle med både buss, trikk og t-bane. I vårt apotek i Stortingsgata vil du finne et bredt utvalg av medisiner, kjente apotekvarer, hudpleieprodukter av høy kvalitet, vitaminer og kosttilskudd. Besøk Vitusapotek Stortingsgata i åpningstiden eller bestill dine medisiner og apotekvarer i vår nettbutikk på Vitusapotek.no. Vitusapotek Stortingsgata i Oslo tilbyr tax free betalingsløsning. Våre ansatte er flerspråklige. Vi setter også influensavaksine i apoteket vårt. Resepten på influensavaksine kan du bestille på nett, på evaksine.no. Deretter kan du hente ut vaksinen din og sette den direkte hos Vitusapotek Stortingsgata.
Ved bestilling av medisiner og andre apotekvarer for henting i vårt apotek i Stortingsgata, sender apoteket deg SMS når varene er klargjort for henting innen 1 time i apotekets åpningstid. Vårt kundeløfte - Vi vet - er vårt løfte til deg.

Bestill dine medisiner og apotekvarer for levering hjem eller hent i apotek.