Vitusapotek Stovner

Åpningstider

mandag-fredag: 10:00-21:00
lørdag: 10:00-19:00

Vårt apotek på Stovner formidler faglig kunnskap

Vårt apotek på Stovner formidler faglig kunnskap til deg på en trygg og god måte, enten ved å bidra til å lege sykdom, forebygge helseproblemer eller øke personlig velvære.

Vårt apotek på Stovner har dyktige medarbeidere og farmasøyter som ønsker å hjelpe deg med riktig bruk av dine medisiner. Vitusapotek Stovner er lokalisert på plan 2 på Stovner senter, som er det største senteret i bydelen Groruddalen. I vårt apotek på Stovner finner du et bredt utvalg av medisiner, kjente apotekvarer, hudpleieprodukter av høy kvalitet, vitaminer og kosttilskudd. Besøk Vitusapotek Stovner i åpningstiden, eller bestill dine medisiner og apotekvarer i vår nettbutikk på vitusapotek.no. Vitusapotek Stovner tilbyr også ulike pasienttjenester som Medisinstart, Inhalasjonsveiledning og hudanalyse. Vi tilbyr også hudpleieprodukter av høy kvalitet som Dermalogica og rådgivning om hvilke produkter som er tilpasset til din hudtype ved brukt av fuktmåler. I tillegg til gode råd og tips fra våre ansatte kan du som medlem i kundeklubben VI+Bonus få unike tilbud og bonuspoeng på det du handler hos Vitusapotek både i apotek og på nett.
Ved bestilling av medisiner og andre apotekvarer i vårt apotek på Stovner senter, sender apoteket deg SMS når varene er klargjort for henting innen 1 time i apotekets åpningstid.

Vårt kundeløfte - Vi vet - er vårt løfte til deg.

Bestill dine medisiner og apotekvarer for levering hjem eller hent i apotek.