Vitusapotek Hommersåk

Åpningstider

mandag-fredag: 09:00-16:30
lørdag: 09:00-13:00

Vårt apotek i Hommersåk formidler faglig kunnskap

Vårt apotek i Hommersåk formidler faglig kunnskap til deg på en trygg og god måte, enten ved å bidra til å lege sykdom, forebygge helseproblemer eller øke personlig velvære.
Vårt apotek i Hommersåk har dyktige medarbeidere og farmasøyter som ønsker å hjelpe deg med riktig bruk av dine medisiner. Vitusapotek Hommersåk har beliggenhet på Bryggen senter i Hommersåk, vakkert plassert rett ved båthavnen og nært sentrum. Senteret har gratis kundeparkering, med lett tilgjengelighet for de som kommer med buss, ruteferje eller hurtigbåt, samt mulighet for å fortøye båten for de som kommer sjøveien. I vårt apotek i Hommersåk vil du finne et bredt utvalg av medisiner, kjente apotekvarer, hudpleieprodukter av høy kvalitet, vitaminer og kosttilskudd. Apoteket tilbyr også privat multidose, medisinstart og inhalasjonsveiledning, i tillegg til hudveilending ved bruk av fuktmåler. Vitusapotek Hommersåk tilbyr også ulike pasienttjenester som Medisinstart og Inhalasjonsveiledning, samt influensavaksinasjon. Resepten på influensavaksine kan du bestille på nett, på evaksine.no. Deretter kan du hente ut vaksinen din og sette den direkte hos Vitusapotek Hommersåk. Besøk vårt apotek i Hommersåk i åpningstiden eller bestill dine medisiner og apotekvarer i vår nettbutikk på vitusapotek.no.
Ved bestilling av medisiner og andre apotekvarer for henting i vårt apotek i Hommersåk, sender apoteket deg SMS når varene er klargjort for henting innen 1 time i apotekets åpningstid.

Vårt kundeløfte - Vi vet - er vårt løfte til deg.

Bestill dine medisiner og apotekvarer for levering hjem eller hent i apotek.