Vitusapotek

Vitusapotek Hommersåk

Åpningstider

mandag-fredag: 09:00-17:00
lørdag: 10:00-14:00

Vårt apotek i Hommersåk formidler faglig kunnskap

Vårt apotek i Hommersåk formidler faglig kunnskap til deg på en trygg og god måte, enten ved å bidra til å lege sykdom, forebygge helseproblemer eller øke personlig velvære.
Vårt apotek i Hommersåk har dyktige medarbeidere, apotekteknikere og farmasøyter som ønsker å hjelpe deg med riktig bruk av dine medisiner. Besøk vårt apotek i Hommersåk i åpningstiden eller bestill dine medisiner og apotekvarer i vår nettbutikk på vitusapotek.no. Vitusapotek Hommersåkhar beliggenhet på Bryggen senter i Hommersåk, vakkert plassert rett ved båthavnen og nært sentrum. Senteret har gratis kundeparkering, med lett tilgjengelighet for de som kommer med buss, rute ferje eller hurtigbåt, samt mulighet for å fortøye båten for de som kommer sjøveien. I vårt apotek i Hommersåk vil du finne et bredt utvalg av medisiner, kjente apotekvarer, hudpleieprodukter av høy kvalitet, vitaminer og kosttilskudd. Vi tilbyr også privat multidose, medisinstart og inhalasjonsveiledning, i tillegg til hudveilending ved bruk av fuktmåler. Hos Vitusapotek Hommersåk tilbyr vi innovative, kjente og prisvinnende hudpleieserier som Klairs, Meraki, Patchology og Ecooking. Velvære- og hudpleieproduktene er tilpasset alle hudtyper med nøye utvalgte ingredienser innenfor økologisk og vegansk kroppspleie, koreansk hudpleie og ansiktsmasker. Vitusapotek Hommersåk tilbyr også ulike pasienttjenester som Medisinstart og Inhalasjonsveiledning. De fleste Vitusapotek tilbyr nå både influensavaksinasjon, reisevaksiner og annen vaksinering i apotek. Bestill vaksinasjon, og se hvilke vaksiner som tilbys på Vitusapotek, på evaksine.no. I tillegg til gode råd og tips fra våre ansatte kan du som medlem i kundeklubben VI+Bonus få unike tilbud og bonuspoeng på det du handler hos Vitusapotek både i apotek og på nett.
Ved bestilling av medisiner for henting i vårt apotek i Hommersåk, sender apoteket deg SMS når varene er klargjort for henting innen 1 time i apotekets åpningstid.
Bestill dine medisiner og apotekvarer for levering hjem eller hent i apotek.