Vitusapotek Jørpeland

Åpningstider

mandag-fredag: 09:00-17:00
lørdag: 10:00-14:00

Vårt apotek i Jørpeland formidler faglig kunnskap

Vårt apotek i Jørpeland formidler faglig kunnskap til deg på en trygg og god måte, enten ved å bidra til å lege sykdom, forebygge helseproblemer eller øke personlig velvære.
Vårt apotek i Jørpeland har dyktige medarbeidere og farmasøyter som ønsker å hjelpe deg med riktig bruk av dine medisiner. Vitusapotek Jørpeland ligger ved Riksvei 13 på vei til/fra Preikestolen, i Oldergården ovenfor SPAR og ved siden av DNB eiendom. I samme lokale finner du også lege og tannlegekontor. På vårt apotek i Jørpeland vil du finne et bredt utvalg av medisiner, kjente apotekvarer, hudpleieprodukter av høy kvalitet, vitaminer og kosttilskudd. Vitusapotek Jørpeland tilbyr også ulike pasienttjenester som Medisinstart og Inhalasjonsveiledning, samt influensavaksinasjon. Resepten på influensavaksine kan du bestille på nett, på evaksine.no. Deretter kan du hente ut vaksinen din og sette den direkte hos Vitusapotek Jørpeland. Besøk vårt apotek i Jørpeland i åpningstiden eller bestill dine medisiner og apotekvarer i vår nettbutikk på vitusapotek.no.
Ved bestilling av medisiner og andre apotekvarer for henting i vårt apotek i Jørpeland, sender apoteket deg SMS når varene er klargjort for henting innen 1 time i apotekets åpningstid.

Vårt kundeløfte - Vi vet - er vårt løfte til deg.

Bestill dine medisiner og apotekvarer for levering hjem eller hent i apotek.