Vitusapotek Randaberg

Åpningstider

mandag-fredag: 09:00-18:00
lørdag: 09:00-15:00

Vårt apotek i Randaberg formidler faglig kunnskap

Vårt apotek i Randaberg formidler faglig kunnskap til deg på en trygg og god måte, enten ved å bidra til å lege sykdom, forebygge helseproblemer eller øke personlig velvære.

Vårt apotek i Randaberg har dyktige medarbeidere og farmasøyter som ønsker å hjelpe deg med riktig bruk av dine medisiner. Vitusapotek Randaberg er lokalisert i Sentrum 21, et lite lokalt kjøpesenter midt i hjerte av Randaberg, den grønne landsbyen. I vårt apotek i Randaberg vil du finne et bredt utvalg av medisiner, kjente apotekvarer, hudpleieprodukter av høy kvalitet, vitaminer og kosttilskudd. Hos Vitusapotek Randaberg tilbyr vi innovative, kjente og prisvinnende hudpleieserier som Klairs, Meraki, Patchology og Ecooking. Velvære- og hudpleieproduktene er tilpasset alle hudtyper med nøye utvalgte ingredienser innenfor økologisk og vegansk kroppspleie, koreansk hudpleie og ansiktsmasker. Besøk Vitusapotek Randaberg eller bestill dine medisiner og apotekvarer i vår nettbutikk på vitusapotek.no.
Ved bestilling av medisiner og andre apotekvarer for henting i vårt apotek i Randaberg, sender apoteket deg SMS når medisinene er klargjort for henting innen 1 time i apotekets åpningstid. Vårt kundeløfte - Vi vet - er vårt løfte til deg.

Bestill dine medisiner og apotekvarer for levering hjem eller hent i apotek.