Vitusapotek Bogafjell

Åpningstider

mandag: 09:00-17:00
tirsdag: 09:00-17:00
onsdag: 09:00-17:00
torsdag: 09:00-17:00
fredag: 09:00-17:00
lørdag: 10:00-15:00

Vårt apotek på Bogafjell formidler faglig kunnskap

Vårt apotek på Bogafjell formidler faglige kunnskap til deg på en trygg og god måte, enten ved å bidra til å lege sykdom, forebygge helseproblemer eller øke personlig velvære.

Vårt apotek på Bogafjell har dyktige medarbeidere og farmasøyter som ønsker å hjelpe deg med riktig bruk av dine medisiner. Vitusapotek Bogafjell holder til på Bogafjellsenteret, som ligger like ved E39. Senteret har gratis parkering og apoteket ligger lett tilgjengelig i 1. etasje. Besøk vårt apotek i åpningstiden eller bestill dine medisiner og apotekvarer i vår nettbutikk på vitusapotek.no. I vårt apotek på Bogafjell vil du finne et bredt utvalg av medisiner, kjente apotekvarer, hudpleieprodukter av høy kvalitet, vitaminer og kosttilskudd. I influensasesongen kan du komme innom for å få satt influensavaksine hvis du måtte ønske det. Resepten på influensavaksine kan du bestille på nett, på evaksine.no. Deretter kan du hente ut vaksinen din og sette den direkte hos Vitusapotek Bogafjell.
Ved bestilling av medisiner og andre apotekvarer henting i vårt apotek på Bogafjell, sender apoteket deg SMS når varene er klargjort for henting innen 1 time i apotekets åpningstid. Vårt kundeløfte - Vi vet - er vårt løfte til deg.

Bestill dine medisiner og apotekvarer for levering hjem eller hent i apotek.