Vitusapotek Løven Stavanger
 

Åpningstider

mandag-fredag: 08:30-23:00
lørdag: 09:00-23:00
søndag: 11:00-21:00

Vårt apotek på Løven i Stavanger formidler faglig kunnskap

Vårt apotek Løven i Stavanger formidler faglig kunnskap til deg på en trygg og god måte, enten ved å bidra til å lege sykdom, forebygge helseproblemer eller øke personlig velvære.

Vitusapotek Løven i Stavanger har dyktige medarbeidere og farmasøyter som ønsker å hjelpe deg med riktig bruk av dine medisiner. Besøk vårt apotek Løven i Stavanger i åpningstiden eller bestill dine medisiner og apotekvarer i vår nettbutikk på vitusapotek.no. Vi holder åpent hver dag hele året. Apoteket ligger sentralt plassert, nær jernbanen, bussterminalen og Rogaland teater. I Vitusapotek Løven i Stavanger vil du finne et bredt utvalg av medisiner, kjente apotekvarer, hudpleieprodukter av høy kvalitet, vitaminer og kosttilskudd. Apoteket har også egen hudpleiesalong som tilbyr behandlinger tilpasset din hud. Våre dyktige hudterapeuter gir ulike typer behandlinger, inkludert ansiktsbehandling, rygg- og nakkemassasje, hårfjerning og farging av vipper og bryn. Du får også gode råd om hvilke produkter og behandlinger som passer best for din hud. Bestill hudpleie her. Vi setter også influensavaksine i apoteket vårt. Resepten på influensavaksine kan du bestille på nett, på evaksine.no. Deretter kan du hente ut vaksinen din og sette den direkte hos Vitusapotek Løven Stavanger.
Ved bestilling av medisiner og apotekvarer for henting i vårt apotek på Løven i Stavanger, sender apoteket deg SMS når varene er klargjort for henting innen 1 time i apotekets åpningstid. Vårt kundeløfte - Vi vet - er vårt løfte til deg.

Bestill dine medisiner og apotekvarer for levering hjem eller hent i apotek.

  • Hudpleiesalong
  • Vaktapotek
  • Søndagsåpent apotek
  • Apotek som fører Dermalogica