Vitusapotek Svanen Stavanger

Åpningstider

mandag-fredag: 09:00-17:00
lørdag: 10:00-15:00

Vårt apotek på Svanen i Stavanger formidler faglig kunnskap

Vårt apotek Svanen i Stavanger formidler faglig kunnskap til deg på en trygg og god måte, enten ved å bidra til å lege sykdom, forebygge helseproblemer eller øke personlig velvære.

Vårt apotek Svanen i Stavanger har dyktige medarbeidere og farmasøyter som ønsker å hjelpe deg med riktig bruk av dine medisiner. Vitusapotek Svanen i Stavanger ligger midt i bykjernen av Stavanger. En rekke busser stanser rett utenfor apoteket, og det er bare fem minutters gange til togstasjonen. I vårt apotek Svanen i Stavanger vil du finne et bredt utvalg av medisiner, kjente apotekvarer, hudpleieprodukter av høy kvalitet, vitaminer og kosttilskudd. Besøk Vitusapotek Svanen i Stavanger i åpningstiden eller bestill dine medisiner og apotekvarer i vår nettbutikk på vitusapotek.no. Vi setter også influensavaksine i apoteket vårt. Resepten på influensavaksine kan du bestille på nett, på evaksine.no. Deretter kan du hente ut vaksinen din og sette den direkte hos Vitusapotek Svanen i Stavanger.
Ved bestilling av medisiner og andre apotekvarer for henting i vårt apotek Svanen i Stavanger, sender apoteket deg SMS når varene er klargjort for henting innen 1 time i apotekets åpningstid.

Vårt kundeløfte - Vi vet - er vårt løfte til deg.

Bestill dine medisiner og apotekvarer for levering hjem eller hent i apotek.