Vitusapotek Tasta

Åpningstider

mandag-fredag: 08:30-16:30
lørdag: 09:30-14:30

Vårt apotek i Stavanger formidler faglig kunnskap

Vårt apotek i Tasta bydel, like utenfor Stavanger sentrum, formidler faglig kunnskap til deg på en trygg og god måte, enten ved å bidra til å lege sykdom, forebygge helseproblemer eller øke personlig velvære.

Vårt apotek på Tasta har dyktige medarbeidere og farmasøyter som ønsker å hjelpe deg med riktig bruk av dine medisiner. Vitusapotek Tasta ligger i samme bygg som Byhaugen legesenter og Tannklinikk Omholt og Lie, og like over gata for Abrahamsen Smådyrklinikk. Vi har gratis parkering rett utenfor døren. I vårt apotek på Tasta i Stavanger finner du et bredt utvalg av medisiner, kjente apotekvarer, hudpleieprodukter av høy kvalitet, vitaminer og kosttilskudd. Besøk Vitusapotek Tasta i åpningstiden, eller bestill dine medisiner og apotekvarer i vår nettbutikk på vitusapotek.no. Vitusapotek Tasta tilbyr også ulike pasienttjenester som Medisinstart og Inhalasjonsveiledning, samt influensavaksinasjon. I influensasesongen kan du komme innom for å få satt influensavaksine hvis du måtte ønske det. Resepten på influensavaksine kan du bestille på nett, på evaksine.no. Deretter kan du hente ut vaksinen din og sette den direkte hos Vitusapotek Tasta.
Ved bestilling av medisiner og andre apotekvarer for henting i vårt apotek på Tasta i Stavanger, sender apoteket deg SMS når varene er klargjort for henting innen 1 time i apotekets åpningstid. Vårt kundeløfte - Vi vet - er vårt løfte til deg.

Bestill dine medisiner og apotekvarer for levering hjem eller hent i apotek.