Vitusapotek Åfjord

Åpningstider

mandag-torsdag: 09:00-17:00
fredag: 09:00-18:00
lørdag: 10:00-14:00

Vårt apotek i Åfjord formidler faglig kunnskap

Åfjord Vårt apotek i Åfjord formidler faglig kunnskap til deg på en trygg og god måte, enten ved å bidra til å lege sykdom, forebygge helseproblemer eller øke personlig velvære.

Vårt apotek i Åfjord har dyktige medarbeidere og farmasøyter som ønsker å hjelpe deg med riktig bruk av dine medisiner. Vitusapotek Åfjord ligger i Parken kjøpesenter i Åfjord sentrum. Besøk vårt apotek i Åfjord i åpningstiden eller bestill dine medisiner og apotekvarer i vår nettbutikk på vitusapotek.no. I vårt apotek i Åfjord vil du finne et bredt utvalg av medisiner, kjente apotekvarer, hudpleieprodukter av høy kvalitet, vitaminer og kosttilskudd. Vi har også et godt utvalg av veterinærmedisiner, inkontinens, kateter og stomiprodukter. Vitusapotek Åfjord tilbyr også ulike pasienttjenester som Medisinstart og Inhalasjonsveiledning, samt influensavaksinasjon. I influensasesongen kan du komme innom for å få satt influensavaksine hvis du måtte ønske det. Resepten på influensavaksine kan du bestille på nett, på evaksine.no. Deretter kan du hente ut vaksinen din og sette den direkte hos Vitusapotek Åfjord. Vi tilbyr også utsendelse av medisiner til våre kommisjonærer rundt om i Åfjord, Roan og Osen. I tillegg til gode råd og tips fra våre ansatte kan du som medlem i kundeklubben VI+Bonus få unike tilbud og bonuspoeng på det du handler hos Vitusapotek både i apotek og på nett.
Ved bestilling av medisiner for henting i vårt apotek i Åfjord, sender apoteket deg SMS når medisinene er klargjort for henting innen 1 time i apotekets åpningstid.

Vårt kundeløfte - Vi vet - er vårt løfte til deg.

Bestill dine medisiner og apotekvarer for levering hjem eller hent i apotek.