Vitusapotek Oppdal

Åpningstider

mandag-fredag: 09:00-18:00
lørdag: 10:00-16:00

Vårt apotek i Oppdal formidler faglig kunnskap

Vårt apotek i Oppdal formidler faglig kunnskap til deg på en trygg og god måte, enten ved å bidra til å lege sykdom, forebygge helseproblemer eller øke personlig velvære.

Vårt apotek i Oppdal har dyktige medarbeidere og farmasøyter som ønsker å hjelpe deg med riktig bruk av dine medisiner. Vitusapotek Oppdal holder til i 1. etasje på Domussenteret i Oppdal, med gode parkeringsmuligheter rett utenfor apoteket. Vi tilbyr utsendelse av medisiner og apotekvarer på hverdager til kunder som ønsker å benytte våre utleveringssteder i Rennebu. I vårt apotek i Oppdal vil du finne et bredt utvalg av medisiner, kjente apotekvarer, hudpleieprodukter av høy kvalitet, vitaminer og kosttilskudd. Besøk Vitusapotek Oppdal i åpningstiden eller bestill dine medisiner og apotekvarer i vår nettbutikk på vitusapotek.no. Vi setter også influensavaksine i apoteket vårt. Resepten på influensavaksine kan du bestille på nett, på evaksine.no. Deretter kan du hente ut vaksinen din og sette den direkte hos Vitusapotek Oppdal.
Ved bestilling av medisiner og andre apotekvarer for henting i vårt apotek i Oppdal, sender apoteket deg SMS når medisinene er klargjort for henting innen 1 time i apotekets åpningstid. Vårt kundeløfte - Vi vet - er vårt løfte til deg.

Bestill dine medisiner og apotekvarer for levering hjem eller hent i apotek.

  • Apotek som fører Dermalogica