Vitusapotek Orkedalen

Åpningstider

mandag-fredag: 09:00-20:00
lørdag: 09:00-18:00

Vårt apotek i Orkanger formidler faglig kunnskap

Vårt apotek på Orkanger formidler faglig kunnskap til deg på en trygg og god måte, enten ved å bidra til å lege sykdom, forebygge helseproblemer eller øke personlig velvære.

Vårt apotek på Orkanger har dyktige medarbeidere og farmasøyter som ønsker å hjelpe deg med riktig bruk av dine medisiner. Vitusapotek Orkedalen ligger lett tilgjengelig i første etasje på AMFI senter. Det er lett adkomst for rullestolbrukere og handikapparkering rett utenfor, ved inngang sør. I vårt apotek på Orkanger vil du finne et bredt utvalg av medisiner, kjente apotekvarer, hudpleieprodukter av høy kvalitet, vitaminer og kosttilskudd. Vi fører blant annet eksklusive hudpleieserier som Dermalogica, L'Occitane og REN. Hos Vitusapotek Orkedalen tilbyr vi innovative, kjente og prisvinnende hudpleieserier som Klairs, Meraki, Patchology og Ecooking. Velvære- og hudpleieproduktene er tilpasset alle hudtyper med nøye utvalgte ingredienser innenfor økologisk og vegansk kroppspleie, koreansk hudpleie og ansiktsmasker. Vi har også mulighet for å måle fuktighetsnivå i huden din ved bruk av fuktmåler. Besøk Vitusapotek Orkanger i åpningstiden, eller bestill dine medisiner og apotekvarer i vår nettbutikk på vitusapotek.no. Vitusapotek Orkedalen tilbyr også ulike pasienttjenester som Medisinstart og Inhalasjonsveiledning, samt influensavaksinasjon. Vi setter også influensavaksine i apoteket vårt. Resepten på influensavaksine kan du bestille på nett, på evaksine.no. Deretter kan du hente ut vaksinen din og sette den direkte hos Vitusapotek Orkedalen.
Ved bestilling av medisiner og andre apotekvarer i vårt apotek på Orkanger, sender apoteket deg SMS når varene er klargjort for henting innen 1 time i apotekets åpningstid. Vårt kundeløfte - Vi vet - er vårt løfte til deg.

Bestill dine medisiner og apotekvarer for levering hjem eller hent i apotek.