Vitusapotek Røros

Åpningstider

mandag-fredag: 09:00-18:00
lørdag: 09:00-16:00

Vårt apotek i Røros formidler faglig kunnskap

Vårt apotek på Røros formidler faglig kunnskap til deg på en trygg og god måte, enten ved å bidra til å lege sykdom, forebygge helseproblemer eller øke personlig velvære.

Vårt apotek på Røros har dyktige apotekteknikere og farmasøyter som ønsker å hjelpe deg med riktig bruk av dine medisiner. Vi har også et godt utvalg av medisin til dyr. Vitusapotek Røros ligger sentralt i Røros, ved rulletrappa på Domussenteret. I vårt apotek på Røros finner du et bredt utvalg av medisiner, kjente apotekvarer, hudpleieprodukter av høy kvalitet, vitaminer og kosttilskudd. Vi sender også medisinpakker hver ukedag til våre seks medisinutsalg ute i distriktet. Besøk Vitusapotek Røros i åpningstiden eller bestill dine medisiner og apotekvarer i vår nettbutikk på vitusapotek.no. Vitusapotek Røros tilbyr også ulike pasienttjenester som Medisinstart og Inhalasjonsveiledning, samt influensavaksinasjon. I influensasesongen kan du komme innom for å få satt influensavaksine hvis du måtte ønske det. Resepten på influensavaksine kan du bestille på nett, på evaksine.no. Deretter kan du hente ut vaksinen din og sette den direkte hos Vitusapotek Røros.
Ved bestilling av medisiner og andre apotekvarer for henting i vårt apotek på Røros, sender apoteket deg SMS når varene er klargjort for henting innen 1 time i apotekets åpningstid. Vårt kundeløfte - Vi vet - er vårt løfte til deg.

Bestill dine medisiner og apotekvarer for levering hjem eller hent i apotek.

  • Apotek som fører Dermalogica