Vitusapotek Ranheim

Åpningstider

mandag-fredag: 09:00-18:00
lørdag: 09:00-16:00

Vårt apotek i Ranheim formidler faglig kunnskap

Vårt apotek i Ranheim formidler faglig kunnskap til deg på en trygg og god måte, enten ved å bidra til å lege sykdom, forebygge helseproblemer eller øke personlig velvære.

Vårt apotek i Ranheim har dyktige medarbeidere og farmasøyter som ønsker å hjelpe deg med riktig bruk av dine medisiner. Apoteket er et trivelig lokalapotek i flotte nye lokaler med gode parkeringsmuligheter, lokalisert på Grilstad Marina i Ranheim, øst i Trondheim. Apoteket ligger i kort avstand til sentrum, treningssenter og kollektivtrafikk. Besøk vårt apotek i Ranheim i åpningstiden eller bestill dine medisiner og apotekvarer i vår nettbutikk på Vitusapotek.no. I vårt apotek i Ranheim vil du finne et bredt utvalg av medisiner, kjente apotekvarer, hudpleieprodukter av høy kvalitet, vitaminer og kosttilskudd. Vi tilbyr produkter fra kvalitetsmerker som Dermalogica. Vitusapotek Ranheim tilbyr også ulike pasienttjenester som Medisinstart og Inhalasjonsveiledning, samt influensavaksinasjon. I influensasesongen kan du komme innom for å få satt influensavaksine hvis du måtte ønske det. Resepten på influensavaksine kan du bestille på nett, på evaksine.no. Deretter kan du hente ut vaksinen din og sette den direkte hos Vitusapotek Ranheim. I tillegg til gode råd og tips fra våre ansatte kan du som medlem i kundeklubben VI+Bonus få unike tilbud og bonuspoeng på det du handler hos Vitusapotek både i apotek og på nett.
Ved bestilling av medisiner for henting i vårt apotek i Ranheim, sender apoteket deg SMS når medisinene er klargjort for henting innen 1 time i apotekets åpningstid.

Vårt kundeløfte - Vi vet - er vårt løfte til deg.

Bestill dine medisiner og apotekvarer for levering hjem eller hent i apotek.