Vitusapotek Løven Trondheim

Åpningstider

mandag-fredag: 09:00-18:00
lørdag: 10:00-16:00

Vårt apotek på Løven i Trondheim formidler faglig kunnskap

Vårt apotek Løven i Trondheim formidler faglig kunnskap til deg på en trygg og god måte, enten ved å bidra til å lege sykdom, forebygge helseproblemer eller øke personlig velvære.

Vårt apotek Løven-Trondheim har dyktige medarbeidere og farmasøyter som ønsker å hjelpe deg med riktig bruk av dine medisiner. Vitusapotek Løven Trondheim er for mange kjent som løveapoteket, og er det 5.eldste apoteket i Norge (1661). Apoteket ligger i underetasjen på Byhaven kjøpesenter som er svært sentralt i Trondheim. Byhaven kjøpesenter ligger i krysset Olav Tryggvassons gate møter Nordre gate, en travel handlegate. I vårt apotek i Trondheim finner du et bredt utvalg av medisiner, kjente apotekvarer, hudpleieprodukter av høy kvalitet, vitaminer og kosttilskudd. Hos Vitusapotek Løven Trondheim tilbyr vi innovative, kjente og prisvinnende hudpleieserier som Klairs, Meraki, Patchology og Ecooking. Velvære- og hudpleieproduktene er tilpasset alle hudtyper med nøye utvalgte ingredienser innenfor økologisk og vegansk kroppspleie, koreansk hudpleie og ansiktsmasker. I tillegg er vi et av få apotek som tilbyr homeopatiske midler. Besøk Vitusapotek Løven-Trondheim i åpningstiden, eller bestill dine medisiner og apotekvarer i vår nettbutikk på vitusapotek.no. Vitusapotek Løven-Trondheim tilbyr også ulike pasienttjenester som Medisinstart og Inhalasjonsveiledning, samt influensavaksine. I influensasesongen kan du komme innom for å få satt influensavaksine hvis du måtte ønske det. Resepten på influensavaksine kan du bestille på nett, på evaksine.no. Deretter kan du hente ut vaksinen din og sette den direkte hos Vitusapotek Løven-Trondheim.
Ved bestilling av medisiner og andre apotekvarer i vårt apotek i Trondheim, sender apoteket deg SMS når varene er klargjort for henting innen 1 time i apotekets åpningstid. Vårt kundeløfte - Vi vet - er vårt løfte til deg.

Bestill dine medisiner og apotekvarer for levering hjem eller hent i apotek.