Vitusapotek Sirkus Shopping

Åpningstider

mandag-fredag: 09:00-21:00
lørdag: 09:00-20:00

Vårt apotek på Sirkus Shopping formidler faglig kunnskap

Vårt apotek på Sirkus Shopping formidler faglig kunnskap til deg på en trygg og god måte, enten ved å bidra til å lege sykdom, forebygge helseproblemer eller øke personlig velvære.

Vårt apotek Sirkus Shopping på Leangen/Lade har dyktige medarbeidere og farmasøyter som ønsker å hjelpe deg med riktig bruk av dine medisiner. Vitusapotek Sirkus Shopping ligger i et av de største kjøpesentrene i Trøndelag, med ca. 100 virksomheter. Senteret er på over 65.000 kvadratmeter, med butikker, helse- og servicefasiliteter, samt 845 innendørs parkeringsplasser. I vårt apotek på Sirkus Shopping finner du et bredt utvalg av medisiner, kjente apotekvarer, hudpleieprodukter av høy kvalitet, vitaminer og kosttilskudd. Hos Vitusapotek Sirkus Shopping tilbyr vi innovative, kjente og prisvinnende hudpleieserier som Klairs, Meraki, Patchology og Ecooking. Velvære- og hudpleieproduktene er tilpasset alle hudtyper med nøye utvalgte ingredienser innenfor økologisk og vegansk kroppspleie, koreansk hudpleie og ansiktsmasker. Vi har egen hudpleieansvarlig og utfører også fuktmåling av huden til våre kunder. Besøk Vitusapotek Sirkus Shopping i åpningstiden, eller bestill dine medisiner og apotekvarer i vår nettbutikk på vitusapotek.no. Vitusapotek Sirkus Shopping tilbyr også ulike pasienttjenester som Medisinstart og Inhalasjonsveiledning, samt influensavaksinasjon. I influensasesongen kan du komme innom for å få satt influensavaksine hvis du måtte ønske det. Resepten på influensavaksine kan du bestille på nett, på evaksine.no. Deretter kan du hente ut vaksinen din og sette den direkte hos Vitusapotek Sirkus Shopping.
Ved bestilling av medisiner og andre apotekvarer i vårt apotek på Sirkus Shopping i Trondheim, sender apoteket deg SMS når varene er klargjort for henting innen 1 time i apotekets åpningstid.

Vårt kundeløfte - Vi vet - er vårt løfte til deg.

Bestill dine medisiner og apotekvarer for levering hjem eller hent i apotek.