Vitusapotek Solsiden

Åpningstider

mandag-lørdag: 08:30-00:00
søndag: 10:00-00:00

Vårt apotek på Solsiden formidler faglig kunnskap

Vårt apotek på Solsiden formidler faglig kunnskap til deg på en trygg og god måte, enten ved å bidra til å lege sykdom, forebygge helseproblemer eller øke personlig velvære.

Vårt apotek på Solsiden har dyktige medarbeidere og farmasøyter som ønsker å hjelpe deg med riktig bruk av dine medisiner. Vitusapotek Solsiden er Trondheims vaktapotek og holder åpent til kl. 24 alle dager hele året. Vi holder til på Solsiden kjøpesenter, men har egen inngang på dager og tidspunkt når kjøpesenteret er stengt. I vårt apotek på Solsiden i Trondheim vil du finne et stort selvvalgt med et bredt utvalg av medisiner, kjente apotekvarer, hudpleieprodukter av høy kvalitet, vitaminer og kosttilskudd. Hos oss tilbyr vi blant annet hudpleieprodukter fra kvalitetsmerket Dermalogica. Hos Vitusapotek Solsiden tilbyr vi innovative, kjente og prisvinnende hudpleieserier som Klairs, Meraki, Patchology og Ecooking. Velvære- og hudpleieproduktene er tilpasset alle hudtyper med nøye utvalgte ingredienser innenfor økologisk og vegansk kroppspleie, koreansk hudpleie og ansiktsmasker. Vi setter også influensavaksine i apoteket vårt. Resepten på influensavaksine kan du bestille på nett, på evaksine.no. Deretter kan du hente ut vaksinen din og sette den direkte hos Vitusapotek Solsiden. Besøk vårt apotek på Solsiden i åpningstiden eller bestill dine medisiner og apotekvarer i vår nettbutikk på vitusapotek.no. Apoteket har et hyggelig og erfarent personale, og hver dag jobber vi for å gi alle våre kunder et godt kundemøte.
Ved bestilling av medisiner og andre apotekvarer i vårt apotek på Solsiden i Trondheim, sender apoteket deg SMS når varene er klargjort for henting innen 1 time i apotekets åpningstid.

Vårt kundeløfte - Vi vet - er vårt løfte til deg.

Bestill dine medisiner og apotekvarer for levering hjem eller hent i apotek.