Vitusapotek Trondheim Torg

Åpningstider

mandag-fredag: 09:00-20:00
lørdag: 09:00-18:00

Vårt apotek på Trondheim Torg formidler faglig kunnskap

Vårt apotek på Trondheim Torg formidler faglig kunnskap til deg på en trygg og god måte, enten ved å bidra til å lege sykdom, forebygge helseproblemer eller øke personlig velvære.
Vårt apotek på Trondheim Torg har dyktige medarbeidere og farmasøyter som ønsker å hjelpe deg med riktig bruk av dine medisiner. Vi har egen hudpleieansvarlig og utfører også fuktmåling av huden til våre kunder. Besøk vårt apotek på Trondheim Torg i åpningstiden eller bestill dine medisiner og apotekvarer i vår nettbutikk på Vitusapotek.no. Vitusapotek Trondheim Torg holder til på kjøpesenteret Trondheim Torg som ligger ved Torvet i Trondheim. Vi har inngang både innenfra senteret og direkte inngang fra Prinsensgate. I vårt apotek på Trondheim Torg vil du finne et bredt utvalg av medisiner, kjente apotekvarer, hudpleieprodukter av høy kvalitet, vitaminer og kosttilskudd.
Ved bestilling av medisiner for henting i vårt apotek på Trondheim Torg, sender apoteket deg SMS når medisinene er klargjort for henting innen 1 time i apotekets åpningstid.

Vårt kundeløfte - Vi vet - er vårt løfte til deg.

Bestill dine medisiner og apotekvarer for levering hjem eller hent i apotek.

  • Apotek som fører Dermalogica