Vitusapotek Trondheim Torg

Åpningstider

mandag-fredag: 09:00-20:00
lørdag: 09:00-18:00

Vårt apotek på Trondheim Torg formidler faglig kunnskap

Vårt apotek på Trondheim Torg formidler faglig kunnskap til deg på en trygg og god måte, enten ved å bidra til å lege sykdom, forebygge helseproblemer eller øke personlig velvære.

Vårt apotek på Trondheim Torg har dyktige medarbeidere og farmasøyter som ønsker å hjelpe deg med riktig bruk av dine medisiner. Vi har egen hudpleieansvarlig og utfører også fuktmåling av huden til våre kunder. Besøk vårt apotek på Trondheim Torg i åpningstiden eller bestill dine medisiner og apotekvarer i vår nettbutikk på Vitusapotek.no. Vitusapotek Trondheim Torg holder til på kjøpesenteret Trondheim Torg som ligger ved Torvet i Trondheim. Vi har inngang både innenfra senteret og direkte inngang fra Prinsensgate. I vårt apotek på Trondheim Torg vil du finne et bredt utvalg av medisiner, kjente apotekvarer, hudpleieprodukter av høy kvalitet, vitaminer og kosttilskudd. Hos Vitusapotek Trondheim Torg tilbyr vi innovative, kjente og prisvinnende hudpleieserier som Klairs, Meraki, Patchology og Ecooking. Velvære- og hudpleieproduktene er tilpasset alle hudtyper med nøye utvalgte ingredienser innenfor økologisk og vegansk kroppspleie, koreansk hudpleie og ansiktsmasker.
Ved bestilling av medisiner for henting i vårt apotek på Trondheim Torg, sender apoteket deg SMS når medisinene er klargjort for henting innen 1 time i apotekets åpningstid.

Vårt kundeløfte - Vi vet - er vårt løfte til deg.

Bestill dine medisiner og apotekvarer for levering hjem eller hent i apotek.