Vitusapotek Årdal

Åpningstider

mandag-fredag: 09:00-17:00
lørdag: 10:00-15:00

Vårt apotek i Øvre Årdal formidler faglig kunnskap

Vårt apotek på Årdalsenteret i sentrum av Øvre Årdal formidler faglig kunnskap til deg på en trygg og god måte, enten ved å bidra til å lege sykdom, forebygge helseproblemer eller øke personlig velvære.
Vårt apotek i Årdal har dyktige medarbeidere og farmasøyter som ønsker å hjelpe deg med riktig bruk av dine medisiner. Vitusapotek Årdal ligger i Øvre Årdal innerst i Sognefjorden og ved porten av Jotunheimen. Her er et godt utgangspunkt for naturopplevelser, både sommer og vinter. Blant annet Vettisfossen og Hurrungane. På Årdalsenteret i sentrum finn du et godt utvalg av butikker, og Vitusapotek Årdal som er lokalisert i 1. etasje på kjøpesenteret. I vårt apotek på Øvre Årdal vil du finne et bredt utvalg av medisiner, kjente apotekvarer, hudpleieprodukter av høy kvalitet, vitaminer og kosttilskudd. Besøk Vitusapotek Årdal i åpningstiden eller bestill dine medisiner og apotekvarer i vår nettbutikk på vitusapotek.no. Vitusapotek Årdal tilbyr også ulike pasienttjenester som Medisinstart og Inhalasjonsveiledning, samt influensavaksinasjon. I influensasesongen kan du komme innom for å få satt influensavaksine hvis du måtte ønske det. Resepten på influensavaksine kan du bestille på nett, på evaksine.no. Deretter kan du hente ut vaksinen din og sette den direkte hos Vitusapotek Årdal.
Ved bestilling av medisiner og andre apotekvarer i vårt apotek på Årdal, sender apoteket deg SMS når varene er klargjort for henting innen 1 time i apotekets åpningstid.

Vårt kundeløfte - Vi vet - er vårt løfte til deg.

Bestill dine medisiner og apotekvarer for levering hjem eller hent i apotek.