Vitusapotek Nordfjordeid

Åpningstider

mandag-fredag: 09:00-18:00
lørdag: 10:00-17:00

Kontaktinformasjon

Postadresse:Postboks 1, 6771 Nordfjordeid

Telefon: 57860077

Fax: 57860087

E-post: nordfjordeid@vitusapotek.no

Vårt apotek i Nordfjordeid formidler faglig kunnskap

Vårt apotek i Nordfjordeid formidler faglig kunnskap til deg på en trygg og god måte, enten ved å bidra til å lege sykdom, forebygge helseproblemer eller øke personlig velvære.

Vårt apotek på Amfi Nordfjordeid har dyktige medarbeidere og farmasøyter som ønsker å hjelpe deg med riktig bruk av dine medisiner. Vitusapotek Nordfjordeid er lokalisert i kjøpesenteret Amfi Nordfjord til venstre for inngangen ved Coop Extra. I vårt apotek i Nordfjordeid vil du finne et bredt utvalg av medisiner, kjente apotekvarer, hudpleieprodukter av høy kvalitet, vitaminer og kosttilskudd. Vi har blant annet hudpleieprodukter fra Dermalogica. Besøk Vitusapotek Nordfjordeid i åpningstiden eller bestill dine medisiner og apotekvarer i vår nettbutikk på vitusapotek.no. Hos Vitusapotek Nordfjordeid tilbyr vi innovative, kjente og prisvinnende hudpleieserier som Klairs, Meraki, Patchology og Ecooking. Velvære- og hudpleieproduktene er tilpasset alle hudtyper med nøye utvalgte ingredienser innenfor økologisk og vegansk kroppspleie, koreansk hudpleie og ansiktsmasker. Vitusapotek Nordfjordeid tilbyr også ulike pasienttjenester som Medisinstart og Inhalasjonsveiledning, samt influensavaksinasjon. I influensasesongen kan du komme innom for å få satt influensavaksine hvis du måtte ønske det. Resepten på influensavaksine kan du bestille på nett, på evaksine.no. Deretter kan du hente ut vaksinen din og sette den direkte hos Vitusapotek Nordfjordeid.
Ved bestilling av medisiner og andre apotekvarer for henting i vårt apotek i Nordfjordeid, sender apoteket deg SMS når varene er klargjort for henting innen 1 time i apotekets åpningstid. Vårt kundeløfte - Vi vet - er vårt løfte til deg.

Bestill dine medisiner og apotekvarer for levering hjem eller hent i apotek.