Vitusapotek Stryn

Åpningstider

mandag-onsdag: 09:00-17:00
torsdag-fredag: 09:00-18:00
lørdag: 10:00-15:00

Kontaktinformasjon

Postadresse:Pb.216, 6783 Stryn

Telefon: 57876888

Fax: 57876899

E-post: stryn@vitusapotek.no

Vårt apotek på Stryn formidler faglig kunnskap

Vårt apotek på Stryn formidler faglig kunnskap til deg på en trygg og god måte, enten ved å bidra til å lege sykdom, forebygge helseproblemer eller øke personlig velvære.

Vårt apotek på Stryn har dyktige medarbeidere og farmasøyter som ønsker å hjelpe deg med riktig bruk av dine medisiner. Vitusapotek Stryn holder til ved Coop Extra, i samme bygg som Stryn Helsesenter og Helsestasjon. I vårt Vitusapotek på Stryn vil du finne et bredt utvalg av medisiner, kjente apotekvarer, hudpleieprodukter av høy kvalitet som blant annet Dermalogica, vitaminer og kosttilskudd. Vi utfører også fuktmåling av huden til våre kunder. Besøk vårt apotek på Stryn i åpningstiden eller bestill dine medisiner og apotekvarer i vår nettbutikk på Vitusapotek.no. Vi setter også influensavaksine i apoteket vårt. Resepten på influensavaksine kan du bestille på nett, på evaksine.no. Deretter kan du hente ut vaksinen din og sette den direkte hos oss hos Vitusapotek Stryn.
Ved bestilling av medisiner og andre apotekvarer for henting i vårt apotek på Stryn, sender apoteket deg SMS når varene er klargjort for henting innen 1 time i apotekets åpningstid.
Vårt kundeløfte - Vi vet - er vårt løfte til deg.

Bestill dine medisiner og apotekvarer for levering hjem eller hent i apotek.

  • Apotek som fører Dermalogica