Vitusapotek Stryn

Åpningstider

mandag-onsdag: 09:00-17:00
torsdag-fredag: 09:00-18:00
lørdag: 10:00-15:00

Kontaktinformasjon

Postadresse:Pb.216, 6783 Stryn

Telefon: 57876888

Fax: 57876899

E-post: stryn@vitusapotek.no

Vårt apotek i Stryn formidler faglig kunnskap

Vårt apotek i Stryn formidler faglig kunnskap til deg på en trygg og god måte, enten ved å bidra til å lege sykdom, forebygge helseproblemer eller øke personlig velvære.

Vårt apotek i Stryn har dyktige medarbeidere og farmasøyter som ønsker å hjelpe deg med riktig bruk av dine medisiner. Vitusapotek Stryn holder til ved Coop Extra, i samme bygg som Stryn Helsesenter og Helsestasjon. Hos Vitusapotek Stryn vil du finne et bredt utvalg av medisiner, kjente apotekvarer, hudpleieprodukter av høy kvalitet som blant annet Dermalogica, vitaminer og kosttilskudd. Hos Vitusapotek Stryn tilbyr vi innovative, kjente og prisvinnende hudpleieserier som Klairs, Meraki, Patchology og Ecooking. Velvære- og hudpleieproduktene er tilpasset alle hudtyper med nøye utvalgte ingredienser innenfor økologisk og vegansk kroppspleie, koreansk hudpleie og ansiktsmasker. Vi utfører også fuktmåling av huden til våre kunder. Besøk vårt apotek i Stryn i åpningstiden eller bestill dine medisiner og apotekvarer i vår nettbutikk på Vitusapotek.no. Vitusapotek Stryn tilbyr også ulike pasienttjenester som Medisinstart og Inhalasjonsveiledning, samt influensavaksine. I influensasesongen kan du komme innom for å få satt influensavaksine hvis du måtte ønske det. Resepten på influensavaksine kan du bestille på nett, på evaksine.no. Deretter kan du hente ut vaksinen din og sette den direkte hos Vitusapotek Stryn. I tillegg til gode råd og tips fra våre ansatte kan du som medlem i kundeklubben VI+Bonus få unike tilbud og bonuspoeng på det du handler hos Vitusapotek både i apotek og på nett.
Ved bestilling av medisiner og andre apotekvarer for henting i vårt apotek i Stryn, sender apoteket deg SMS når varene er klargjort for henting innen 1 time i apotekets åpningstid.
Vårt kundeløfte - Vi vet - er vårt løfte til deg.

Bestill dine medisiner og apotekvarer for levering hjem eller hent i apotek.