Vitusapotek Kragerø

Åpningstider

mandag-onsdag: 08:30-16:30
torsdag: 08:30-17:00
fredag: 08:30-16:30
lørdag: 09:00-14:00

Vårt apotek i Kragerø formidler faglig kunnskap

Vårt apotek i Kragerø formidler faglig kunnskap til deg på en trygg og god måte, enten ved å bidra til å lege sykdom, forebygge helseproblemer eller øke personlig velvære.

Vårt apotek i Kragerø har dyktige medarbeidere og farmasøyter som ønsker å hjelpe deg med riktig bruk av dine medisiner. Vitusapotek Kragerø ligger sentralt i byen ved Torvet, og er det eldste og største apoteket i Kragerø. I vårt apotek i Kragerø vil du finne et bredt utvalg av medisiner, kjente apotekvarer, hudpleieprodukter av høy kvalitet, vitaminer og kosttilskudd. Besøk Vitusapotek Kragerø i åpningstiden eller bestill dine medisiner og apotekvarer i vår nettbutikk på Vitusapotek.no. For noe av utvalget, tilbyr vi hjemlevering til våre kunder – spør oss i apoteket dersom du ønsker å benytte deg av dette.
Ved bestilling av medisiner og andre apotekvarer for henting i vårt apotek i Kragerø, sender apoteket deg SMS når varene er klargjort for henting innen 1 time i apotekets åpningstid. Vårt kundeløfte - Vi vet - er vårt løfte til deg.

Bestill dine medisiner og apotekvarer for levering hjem eller hent i apotek.