Vitusapotek Heistad

Åpningstider

mandag-fredag: 09:00-17:00
lørdag: 10:00-15:00

Vårt apotek i Porsgrunn formidler faglig kunnskap

Vårt apotek i Porsgrunn formidler faglig kunnskap til deg på en trygg og god måte, enten ved å bidra til å lege sykdom, forebygge helseproblemer eller øke personlig velvære.

Vitusapotek Heistad har dyktige medarbeidere, apotekteknikere og farmasøyter som ønsker å hjelpe deg med riktig bruk av dine medisiner. Vitusapotek Heistad ligger sentralt på Heistad i samme bygg som Rema1000. Vi har en stor gratis parkering rett på utsiden, og med et stort og åpent lokale på gateplan ligger vi også lett tilgjengelig til for barnevogner og rullestoler. Tjenester som inhalasjonsveiledning, medisinstart og vaksinasjon er noe av det vi tilbyr våre kunder. I influensasesongen kan du få satt influensavaksine hos oss hvis du måtte ønske det. Resept på vaksine kan du bestille på nett, på evaksine.no. Deretter kan du hente ut vaksinen din og sette den direkte hos Vitusapotek Heistad. Besøk vårt apotek på Heistad i åpningstiden eller bestill dine medisiner og apotekvarer i vår nettbutikk på vitusapotek.no. I vårt apotek på Heistad vil du finne et bredt utvalg av medisiner, kjente apotekvarer, hudpleieprodukter av høy kvalitet, vitaminer og kosttilskudd. Vi tilbyr også fuktmåling av huden din for å hjelpe deg med en optimal hudpleie. I tillegg til gode råd og tips fra våre ansatte kan du som medlem i kundeklubben VI+Bonus få unike tilbud og bonuspoeng på det du handler hos Vitusapotek både i apotek og på nett.
Ved bestilling av medisiner og andre apotekvarer for henting i vårt apotek på Heistad, sender apoteket deg SMS når varene er klargjort for henting innen 1 time i apotekets åpningstid.

Vårt kundeløfte - Vi vet - er vårt løfte til deg.

Bestill dine medisiner og apotekvarer for levering hjem eller hent i apotek.