Vitusapotek Porsgrund

Åpningstider

mandag-fredag: 08:30-17:00
lørdag: 09:00-15:00

Vårt apotek i Porsgrunn formidler faglig kunnskap

Vårt apotek i Porsgrunn formidler faglig kunnskap til deg på en trygg og god måte, enten ved å bidra til å lege sykdom, forebygge helseproblemer eller øke personlig velvære.

Vårt apotek i Porsgrunn har dyktige medarbeidere, apotekteknikere og farmasøyter som ønsker å hjelpe deg med riktig bruk av dine medisiner. Vitusapotek Porsgrund er lokalisert i 1. etasje i Coop Extra bygget i Porsgrunn sentrum, og holder åpent fra kl. 8.30 -17.00 på hverdager, og kl. 9.00-15.00 på lørdager. I vårt apotek i Porsgrunn vil du finne et bredt utvalg av medisiner, kjente apotekvarer, hudpleieprodukter av høy kvalitet, vitaminer og kosttilskudd. I tillegg til eksklusive merker som Dermalogica, Ren og L`Occitane. Vitusapotek Porsgrund tilbyr også pasienttjenester som medisinstart, inhalasjonsveiledning og influensavaksine. Resepten på influensavaksine kan du bestille på nett, på evaksine.no. Deretter kan du hente ut vaksinen din og sette den direkte hos Vitusapotek Porsgrund. I tillegg til gode råd og tips fra våre ansatte kan du som medlem i kundeklubben VI+Bonus få unike tilbud og bonuspoeng på det du handler hos Vitusapotek både i apotek og på nett. Besøk gjerne vårt apotek i Porsgrunn i åpningstiden eller bestill dine medisiner og apotekvarer i vår nettbutikk på vitusapotek.no.
Ved bestilling av medisiner for henting i vårt apotek i Porsgrunn, sender apoteket deg SMS når varene er klargjort for henting innen 1 time i apotekets åpningstid.

Vårt kundeløfte - Vi vet - er vårt løfte til deg.

Bestill dine medisiner og apotekvarer for levering hjem eller hent i apotek.