Vitusapotek Vestsiden

Åpningstider

mandag-fredag: 09:00-17:00
lørdag: 10:00-15:00

Vårt apotek i Porsgrunn formidler faglig kunnskap

Vårt apotek i Porsgrunn formidler faglig kunnskap til deg på en trygg og god måte, enten ved å bidra til å lege sykdom, forebygge helseproblemer eller øke personlig velvære.

Vårt apotek i Porsgrunn har dyktige medarbeidere, apotekteknikere og farmasøyter som ønsker å hjelpe deg med riktig bruk av dine medisiner. Vitusapotek Vestsiden er lokalisert i Porsgrunn på PP Senteret. PP Senteret er et lokalsenter på Vessia i Porsgrunn. Apoteket ligger like ved hovedinngangen på gateplan, som tilbyr stor gratis parkingsplass for senterets kunder. Besøk vårt apotek i åpningstiden eller bestill dine medisiner og apotekvarer i vår nettbutikk på vitusapotek.no. I vårt apotek i Porsgrunn vil du finne et bredt utvalg av medisiner, kjente apotekvarer, hudpleieprodukter av høy kvalitet, vitaminer og kosttilskudd. I tillegg til gode råd og tips fra våre ansatte kan du som medlem i kundeklubben VI+Bonus få unike tilbud og bonuspoeng på det du handler hos Vitusapotek både i apotek og på nett. Vitusapotek Vestsiden tilbyr også ulike pasienttjenester som Medisinstart og Inhalasjonsveiledning, samt influensavaksinasjon. I influensasesongen kan du komme innom for å få satt influensavaksine hvis du måtte ønske det. Resepten på influensavaksine kan du bestille på nett, på evaksine.no. Deretter kan du hente ut vaksinen din og sette den direkte hos Vitusapotek Vestsiden.
Ved bestilling av medisiner og apotekvarer for henting i vårt apotek i Porsgrunn, sender apoteket deg SMS når varene er klargjort for henting innen 1 time i apotekets åpningstid.

Vårt kundeløfte - Vi vet - er vårt løfte til deg.

Bestill dine medisiner og apotekvarer for levering hjem eller hent i apotek.