Vitusapotek Lietorvet

Åpningstider

mandag-fredag: 09:00-20:00
lørdag: 09:00-18:00

Kontaktinformasjon

Telefon: 35529900

Fax: 35529901

E-post: lietorvet@vitusapotek.no

Vårt apotek på Lietorget formidler faglig kunnskap til deg på en trygg og god måte, enten ved å bidra til å lege sykdom, forebygge helseproblemer eller øke personlig velvære.

Vårt apotek har dyktige medarbeidere, apotekteknikere og farmasøyter som ønsker å hjelpe deg med riktig bruk av dine medisiner. Vitusapotek Lietorvet ligger på Lie i Skien og er plassert i 1. etasje tvers over Tinholt Bakeri på et trivelig kjøpesenter som heter Lietorvet. Kjøpesenteret har et parkeringstak som kan benyttes i hele 2 timer gratis. Åpningstidene er hverdager kl. 9-20 og lørdager kl. 9-18. Vi har meget dyktige apotekteknikere med utvidet hudpleiekompetanse som utfører fuktmåling av huden til våre kunder for å finne riktig produkter tilpasset deg som kunde. Alle ansatte er flerspråklige, har høy kompetanse og bærer et godt humør hver dag! Hos oss finner du et bredt utvalg av medisiner, kjente apotekvarer, hudpleieprodukter av høy kvalitet, vitaminer og kosttilskudd. Vi har også kort ventetid ved ekspedering i resepturen eller i utgangskassen. Vi tilbyr ulike pasienttjenester som Medisinstart og Inhalasjonsveiledning, samt influensa- og reisevaksine. Resept på slike vaksiner kan du bestille på nett, på evaksine.no. Deretter kan du hente vaksinen din Vitusapotek Lietorget og sette den direkte hos oss. Hos Vitusapotek Lietorget tilbyr vi innovative, kjente og prisvinnende hudpleieserier som Klairs, Meraki, Patchology og Ecooking. Velvære- og hudpleieproduktene er tilpasset alle hudtyper med nøye utvalgte ingredienser innenfor økologisk og vegansk kroppspleie, koreansk hudpleie og ansiktsmasker. I tillegg til gode råd og tips fra våre ansatte kan du som medlem i kundeklubben VI+Bonus få unike tilbud og bonuspoeng på det du handler hos Vitusapotek både i apotek og på nett.
Ved bestilling av medisiner og apotekvarer i vår nettbutikk på vitusapotek.no for henting i vårt apotek, sender apoteket deg SMS når varene er klargjort for henting innen 1 time i apotekets åpningstid.

Vårt kundeløfte - Vi vet - er vårt løfte til deg.

Bestill dine medisiner og apotekvarer for levering hjem eller hent i apotek.