Vitusapotek

Vitusapotek Lade Arena

Åpningstider

mandag-fredag: 10:00-20:00
lørdag: 10:00-18:00

Vårt apotek i Trondheim formidler faglig kunnskap

Vårt apotek i Trondheim formidler faglig kunnskap til deg på en trygg og god måte, enten ved å bidra til å lege sykdom, forebygge helseproblemer eller øke personlig velvære.
Vårt apotek i Trondheim har dyktige medarbeidere, apotekteknikere og farmasøyter som ønsker å hjelpe deg med riktig bruk av dine medisiner. Besøk vårt apotek i Trondheim i åpningstiden eller bestill dine medisiner og apotekvarer i vår nettbutikk på vitusapotek.no. Vi har hudpleieansvarlig og utfører også fuktmåling av huden til våre kunder, og vi tilbyr eksklusive merkevarer som Dermalogica, REN og L’Occitane. Vi tilbyr hjemkjøring av ernæringsmidler, inkontinensutstyr og andre varer med stort volum innad i Trondheim kommune. (Vi tilbyr ikke hjemkjøring av legemidler). Bestiller du varer for over kr. 1.000 bringer vi disse gratis hjem til deg! (Kr. 50 frakt tilkommer ved levering på Byneset og Jonsvatnet). Fast utkjøringsdag er på fredager. Vitusapotek Lade Arena holder til på Byåsen butikksenter like ved Sverresborg folkemuseum. Senteret tilbyr gratis parkering til sine kunder i inntil 3 timer. Apoteket ligger på senterets nedre torg i 1. etasje. I vårt apotek i Trondheim vil du finne et bredt utvalg av medisiner, kjente apotekvarer, hudpleieprodukter av høy kvalitet, vitaminer og kosttilskudd. Hos Vitusapotek Lade Arena tilbyr vi innovative, kjente og prisvinnende hudpleieserier vi innovative, kjente og prisvinnende hudpleieserier som Klairs, Meraki, Patchology og Ecooking. Velvære- og hudpleieproduktene er tilpasset alle hudtyper med nøye utvalgte ingredienser innenfor økologisk og vegansk kroppspleie, koreansk hudpleie og ansiktsmasker. Vitusapotek Lade Arena tilbyr også ulike pasienttjenester som Medisinstart og Inhalasjonsveiledning. De fleste Vitusapotek tilbyr nå både influensavaksinasjon, reisevaksiner og annen vaksinering i apotek. Bestill vaksinasjon, og se hvilke vaksiner som tilbys på Vitusapotek, på evaksine.no. I tillegg til gode råd og tips fra våre ansatte kan du som medlem i kundeklubben VI+Bonus få unike tilbud og bonuspoeng på det du handler hos Vitusapotek både i apotek og på nett.
Ved bestilling av medisiner for henting i vårt apotek i Trondheim, sender apoteket deg SMS når varene er klargjort for henting innen 1 time i apotekets åpningstid.
Bestill dine medisiner og apotekvarer for levering hjem eller hent i apotek.