Vitusapotek Jekta
 

Åpningstider

mandag-fredag: 09:00-21:00
lørdag: 10:00-18:00

Vårt apotek på Jekta formidler faglig kunnskap

Vårt apotek på Jekta formidler faglig kunnskap til deg på en trygg og god måte, enten ved å bidra til å lege sykdom, forebygge helseproblemer eller øke personlig velvære.

Vårt apotek på Jekta i Tromsø har dyktige medarbeidere og farmasøyter som ønsker å hjelpe deg med riktig bruk av dine medisiner. Vitusapotek Jekta finner du i 1. etasje på Jekta Storsenter i Tromsø. I vårt apotek på Jekta vil du finne et bredt utvalg av medisiner, kjente apotekvarer, hudpleieprodukter av høy kvalitet, vitaminer og kosttilskudd, samt et godt utvalg fra hudpleieserien Dermalogica, REN og L`Occitane. Vi har også egen hudpleiesalong med dyktige hudpleiere hvor vi tilbyr variert hudpleiebehandling. Våre dyktige hudterapeuter gir ulike typer behandlinger, inkludert ansiktsbehandling, rygg- og nakkemassasje, hårfjerning og farging av vipper og bryn. Du får også gode råd om hvilke produkter og behandlinger som passer best for din hud. Hos Vitusapotek Jekta tilbyr vi innovative, kjente og prisvinnende hudpleieserier som Klairs, Meraki, Patchology og Ecooking. Velvære- og hudpleieproduktene er tilpasset alle hudtyper med nøye utvalgte ingredienser innenfor økologisk og vegansk kroppspleie, koreansk hudpleie og ansiktsmasker. Besøk Vitusapotek Jekta i åpningstiden eller bestill dine medisiner og apotekvarer i vår nettbutikk på vitusapotek.no. Vitusapotek Jekta tilbyr også ulike pasienttjenester som Medisinstart og Inhalasjonsveiledning, samt influensavaksinasjon. I influensasesongen kan du komme innom for å få satt influensavaksine hvis du måtte ønske det. Resepten på influensavaksine kan du bestille på nett, på evaksine.no. Deretter kan du hente ut vaksinen din og sette den direkte hos Vitusapotek Jekta.
Ved bestilling av medisiner og andre apotekvarer i vårt apotek på Jekta, sender apoteket deg SMS når varene er klargjort for henting innen 1 time i apotekets åpningstid.

Vårt kundeløfte - Vi vet - er vårt løfte til deg.

Bestill dine medisiner og apotekvarer for levering hjem eller hent i apotek.