Vitusapotek Svanen Tromsø

Åpningstider

mandag-fredag: 08:30-16:30
lørdag: 10:00-14:00
søndag: 18:00-20:00

Vårt apotek på Svanen i Tromsø formidler faglig kunnskap

Vårt apotek Svanen i Tromsø formidler faglig kunnskap til deg på en trygg og god måte, enten ved å bidra til å lege sykdom, forebygge helseproblemer eller øke personlig velvære.
Vårt apotek Svanen i Tromsø har dyktige medarbeidere og farmasøyter som ønsker å hjelpe deg med riktig bruk av dine medisiner. Vi er byens vaktapotek og holder åpent alle dager, også søndager og helligdager fra klokken 1800 til 2000. Vitusapotek Svanen Tromsø holder til i Austadbygget (Fr. Langesgt.) sentralt i Tromsø, midt i klyngen av byens hoteller, nær hurtigrutekaia, hovedbusstasjonen og hurtigbåtanløp. Som byens vaktapotek har vi åpent søndager så vel som alle bevegelige helligdager fra kl.18-20. Bruk oss alle dager uka rundt. Besøk vårt apotek i åpningstiden eller bestill dine medisiner og apotekvarer i vår nettbutikk på vitusapotek.no. I vårt apotek i Tromsø vil du finne et bredt utvalg av medisiner, kjente apotekvarer, hudpleieprodukter av høy kvalitet, vitaminer og kosttilskudd. Apoteket har erfarne og dyktige medarbeidere med utvidet hudpleiekompetanse som kan utføre fuktmåling og hudanalyse for å finne optimale produkter for din hud. Vitusapotek Svanen Tromsø tilbyr også ulike pasienttjenester som Medisinstart og Inhalasjonsveiledning, samt influensavaksine. I influensasesongen kan du komme innom for å få satt influensavaksine hvis du måtte ønske det. Resepten på influensavaksine kan du bestille på nett, på evaksine.no. Deretter kan du hente ut vaksinen din og sette den direkte hos Vitusapotek Svanen Tromsø.
Ved bestilling av medisiner og andre apotekvarer i vårt apotek i Tromsø, sender apoteket deg SMS når varene er klargjort for henting innen 1 time i apotekets åpningstid.

Vårt kundeløfte - Vi vet - er vårt løfte til deg.

Bestill dine medisiner og apotekvarer for levering hjem eller hent i apotek.